Днес благотворителните постъпки увеличават многократно благата карма

доброта

Луната e в знак Рак от 01:28ч до 04:43ч на 31 октомври.

Повишава се чувствителността, емоционалността, възприемчивостта и ранимостта. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промивки на стомаха и червата. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да се отдава предимство на плодовете и зеленчуците, да се пие по-малко вода – възможно е подуване и отоци.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ  21 лунен ден (започва от 20:25ч на 28 октомври и продължава до 21:21ч на 29 октомври)
Символ на деня е Пегас. Силно енергиен ден. Енергията е мощна и подходяща за бързите дела. Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Подходящо време за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. Ще усетите енергиен подем.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания. Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Дадени обети и клетви имат голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Благоприятно е за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.
Подходящо е за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.
Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, иновативен.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се изяви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.

Подстригването е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще се увеличи самоувереността ви, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден, който започва в 21:21ч на 29 октомври и продължава до 22:23ч на 30 октомври.

Днес е 13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.