Днес всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас

Луната е в знак Рак до 17:17ч на 3 март

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

По време на периода на Рака не се препоръчва да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 13:06ч на 2 март

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Делата, започнати в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност.

Следва 11 лунен ден от 13:06ч на 2 март до 14:05ч на 3 март

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Енергията на този ден е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край или да не се започва изобщо. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Секс – В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Подходящо за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание и се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да се появят главоболие или болки в гърба.

Подстригване – след 13:06ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.