Днес е на късмет да намерите дребни монети с герба нагоре

Луната е в знак Близнаци до 08:27ч на 1 септември

Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни и сега са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс, лесно се хваща простуда в белите дробове, да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви – невен, дилянка. Да се избягва: операции на гърдите, белите дробове, ръцете; маникюри, поливане на стайни растения (в противен случай корените могат да изгният).

Лунен календар – 22 лунен ден до 00:07ч на 31 август (от 23:34ч на 29 август)

Хубав, спокоен и благоприятен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните знания и неприкосновеността. Енергията му подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Сега новите знания се усвояват особено добре, появяват се нови идеи и решения. Трябва да се чете между редовете. Подходящо време за предаване на опит и знания. Добре е да се медитира върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Трябва да се търси положителната страна на всичко, което се случва.

Добре е да се проявява щедрост и великодушие, да се правят подаръци, макар и нещо дребно. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и емоционално. Заболявания появили се в този ден са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. По-добре да не правите резки движения. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В 22 лунен ден е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Слънчев календар – 13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Днес лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.