Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят

pixabay.com


Луната e в знак Рак до 09:19ч на 7 ноември

В това време хората са много чувствителни и лесно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия.

Време, което трябва да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно.

Уязвими са стомаха , дванайсетопръстникът, диафрагмата, млечните жлези. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Бъдете готови за такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

Продължава 20 лунен ден до 20:31ч на 5 ноември (от 19:43ч на 4 ноември)

Ден за алхимия на духа. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат само тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 20:31ч на 5 ноември до 21:28ч на 6 ноември

20 слънчев ден – Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.