Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост

Луната e в знак Телец до 06:12ч на 23 ноември.

Хората стават по-нежни и милостиви, но също така с по-материална нагласа и практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Добре е за срещи с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси не само в тези органи, но и всякакви други. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 15 лунен ден, който започва от 16:19ч на 21 ноември и продължава до 16:53ч на 22 ноември.

Ден преди пълнолунието. Период на астралните битки и плътските изкушения. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Добре е в този лунен ден да не се приемат подаръци.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблиците на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората.

Следва 16 лунен ден, който започва от 16:53ч на 22 ноември и продължава до 16:53ч на 23 ноември.

Започва един светъл и хармоничен ден, в който също трябва да се избягват спорове, критики, всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия е в упадък.

Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела. Нараства влечението към красотата и изкуството. Общуването с близки приятели носи истинско удоволствие. Добре е да се завършват започнати дела, да се връщат дългове, да се помирявате с хората, да си прощавате и да възстановявате отношения.

Подстригването през целия ден не се препоръчва.

Покупки – Неблагоприятно време за всякакви покупки. Няма да забележете нещо важно, някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили.

Секс – В 16-ти лунен ден никакъв секс, никаква еротика, само почивка!

Сънища – Единственият лунен ден, в който образите в съновиденията не носят никакъв съществен смисъл. Като правило това е само хаотичен набор от символи, които са отражение на отминали събития. Според практиката хората забравят своя сън в този ден и изобщо не помнят какво са сънували. Важното е много добре да се наспите.

Днес е 7 слънчев ден – Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече у дома си. Добър ден за пътуване, както и да се прекара извън дома.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.