Древен самурайски тест разкрива какъв човек сте по свития юмрук

%d1%8e%d0%bc%d1%80%d1%83%d0%ba

Повечето тестове за характера на човек ви задават най-различни въпроси, за да се опитат да предложат някаква що годе реалистична категоризация на това какъв тип сте. Но тези тестове отнемат доста време и невинаги са напълно проверени.

От друга страна обаче, категорично може да се доверите на древния самурайски тест Кобуши Шиндан, който преценява хората по доста интересен начин – свития юмрук.

Кобуши Шиндан, наричан още „анализ на юмрука“, е метод, използван от древните японски войни, за да разчитат личните качества на човека срещу тях. И така, свийте юмрук и да видим.

Ако палецът ви попада върху показалеца, то вие сте силен лидер който иска да се чувства търсен от другите и е лоялен на близките си.

Ако палецът попада на средния пръст, вие сте общителни и мили, но се притеснявате да пробвате нови неща и ви е трудно да завръзвате интимни връзки.

Ако пък скриете палеца в другите пръсти, вие сте чувствителен интроверт, който не обича насилие, но пък се радва на дълги връзки.

инфо: obekti.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.