Духът на Дамата в червено пак напомни за себе си

4

Дамата в червено е един от най-известните призраци във Ванкувър, Канада. Според легендата тя обитава последните етажи на хотел Фермонт, построен през 1939 година на улица Уест Джорджия. Злокобното привидение броди из коридорите на луксозното здание в невероятно красивата си пурпурно червена рокля и от време на време се спира до някой прозорец, където с тъга в погледа наблюдава града.

Въпреки че според много канадци образът на Дамата в червено е фиктивен, немалко туристи се кълнат, че са я мяркали в хотела, при това не само в коридора, но и в стаята си. Сред хората, които смятат, че са попадали на призрака в червено, е и асансьорният механик Скот Греъм.

Наскоро мъжът имал работа в близка сграда и докато извършвал обичайните си задължения, решил да снима със своя смартфон знаменития хотел Фермонт, който също посещавал по работа периодично.

След направата на снимката обаче Скот забелязал нещо странно. На прозореца на един от горните етажи се виждала необикновена червена точка, която той не бил забелязал преди това.

Увеличавайки снимката, той оприличил аленото петно на женска фигура с червени дрехи и веднага се сетил за легендата за Дамата в червено. По тази причина и побързал да публикува вълнуващата фотография в социалните мрежи.

Разбира се, с появата си фотографията предизвика много спорове. По-скептичните потребители в интернет допуснаха, че червеното петно може да е дело на фотошоп или Греъм да е заснел случайно посетителка на хотела в червен тоалет.

От управата на Фермонт обаче съобщават, че във въпросния период сниманият етаж от сградата е бил в ремонт и никакви гости не са били допускани до него. Затова можем само да гадаем какво точно е заснел асансьорният техник.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.