Дух броди край имението на Джордж и Амал Клуни

5

Призрак на младо момиче витае из селцето Сонинг на река Темза

Разположено сред невероятна природа, притежаващо спа, фитнес зали и усамотени градини, провинциалното имение във Великобритания на Джордж и Амал Клуни разполга и с една допълнителна екстра, която не влиза в цената – възможността да видят дух, пише в. „Дейли експрес“.

6Великолепното имение на звездното семейство в Сонинг на река Темза, струващо 10 млн. лири, се оказва идеалното място за наблюдение на призрака на малко момиче, което броди из селището. Това твърди експертът по паранормални явления Ури Гелер, който също притежава имот наблизо, информира БТА.

68-годишният Гелер е собственик на имение „на минута път“ от това на семейство Клуни. Ясновидецът твърди, че селцето Сонинг е място на необичайна активност, особено край моста на реката. Според Ури Гелер към него най-добра видимост има именно от семейното гнезденце на Джордж и Амал Клуни.

„Става въпрос за духа на малко момиче. Не се и съмнявам, че Джордж Клуни ще го види. Няма друга къща в околността, която да предлага по-добра призрачна гледка“, казва Ури Гелер, който живее наблизо заедно със съпругата си Хана. От твърденията на експерта по паранормални явления не става ясно дали семейство Клуни предварително е било уведомено, че ги очаква призрачна изненада.


53-годишният Клуни купи имението, разположено в едно от най-красивите села в Англия след сватбата си с 36-годишната британска адвокатка Амал Аламудин през септември. То разполага със собствена библиотека, фитнес, спа център и сауна, заедно с изба и навес за лодки и отделна къща за гости или персонал.

инфо: dartsnews.bg

Вижте още: 

ХОТЕЛИ, ОБИТАВАНИ ОТ ДУХОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.