Дървото на любовта – визуално-психологически тест

Този тест е предназначен за провеждането на психоанализа и разкриване на основните личностни черти, които се проявяват при изграждането на отношенията с противоположния пол. Той би могъл да ви помогне при избора на половинка.

Разгледайте внимателно различните варианти и изберете само един. А сега научете как трябва да интерпретирате предпочитанието си.

(Характеристиката за всяко от петте дървета ще откриете под тази илюстрация, затова не бързайте да скролвате надолу, преди да сте направили своя интуитивен, непредубеден избор!)

Дърво 1

Този вид дърво обикновено се харесва от силни, смели и решителни личности, които обаче носят романтична и нежна душа. Щом сте се спрели на него, вие сте упорит, последователен, издръжлив и разумен човек, който изпитва известни трудности в адаптацията, но бързо се възстановява. В отношенията си с противоположния пол нерядко прибягвате до лукавство, но полезно и за двама ви.

Не ви липсва кураж и самочувствие и често вие сте този/тази, поемащ инициативата в отношенията с другия. Като член на семейството, сте надежден и креативен партньор. Вие никога не бихте позволили битовите проблеми от ежедневието да се превърнат в доминанта на съвместния ви живот, а ако това все пак се случи, ще е за кратко.

Вие сте ярки и необикновени личности с голям потенциал за развитие в професионален план на ръководни постове. От вас би могъл да излезе много добър политик, оратор, режисьор, директор, мениджър и др.

Дърво 2

За вас са присъщи качества като благоразумие, предпазливост и упоритост. Вие често игнорирате чуждото мнение и не сте склонни да се доверявате дори на признати авторитети. Вероятно вече сте установили коя е вашата цел в живота и решително я отстоявате. Възможно е често да реагирате неочаквано и импулсивно, а чувството за отговорност да е сред нещата, които ви предстои да развиете у себе си.

В отношенията си с противоположния пол се стремите да си създадете предварителен план на действие, който след това да следвате стриктно. През повечето време вие сте стабилна и непоколебима личност, но не са ви чужди и спонтанните емоции. На хора като вас подхождат добри и силни личности, които да бъдат коректив във вашите планове и да са способни да ви поддържат и подпомагат в начинанията ви. Можете да очаквате да си паснете добре с хора, които упражняват професии като счетоводство, банкиране, инженерство, строителство и др.

Дърво 3

Вие сте извънредно нежно и крехко създание, много любяща личност с подчертано романтична природа и изключителен естетичен вкус. Вие сте склонни към самоанализ и обикновено се вслушвате във вътрешния си глас, без да пренебрегвате и чуждото мнение. Вие винаги се стремите да избегнете споровете и противоречията и да стигнете до компромис. В търсене на партньор вие се надявате да намерите силна личност, която да ви защитава и да бъде ваша опора във всякакви ситуации. Вие сте изпълнени с любов и енергия, която може да уталожи всякакви негативни емоции и носи спокойствие.

Особено подходящ романтичен партньор бихте могли да намерите в човек, занимаващ се с бойни изкуства, служител в армията или пък в структурата на МВР, както и в такъв, притежаващ власт и влияние. Въпреки че не вие, а човекът до вас може да бъде определен като силен, той или тя ще бъде приятно изненадан да установи колко добра опора можете да бъдете на своя партньор.

Дърво 4

Morkadis

За вас е характерен стремежът към завършеност, ред и порядък. Вие сте си определили набор от строги правила, от които се ръководите в живота. Въпреки че сте неконфликтна личност, вие сте готови да дадете отпор на всеки и по всяко време. Стеснителността ви е чужда, но в същото време не ви липсва такт. Имате афинитет към новото и непознатото, но не обръщате гръб на старото. Изграждате отношенията си с хората с идеята, че ще бъдат дългосрочни и се доказвате като добър и лоялен приятел и колега. Благодарение на това можете да се похвалите с много и добри приятели.

В отношенията си с интимната половинка се стремите към лидерство, но ако усетите, че тази цел е непостижима, можете да създадете стабилна връзка, в която вие и партньорът ви сте равноправни участници. В този случай можете да сте сигурни, че човекът до вас е способен да ви подкрепи в трудни моменти. Можете да откриете своя партньор във всякакъв тип личности, не за друго, а защото сте способни да извлечете от всеки онова, което ви е нужно. А ако имате щастието да попаднете на истински силна и харизматична личност, почти сигурно ще успеете да изградите изключително успешна и хармонична връзка.

Дърво 5

Вие сте изключително емоционална и експресивна личност, която лесно губи контрол над чувствата си, но и лесно успява да потуши пожара. В търсене на партньор вие обикновено се придържате към следната схема – най-напред концентрирате усилията си върху това да го накарате да ви забележи и да го заинтригувате, след което правите така, че да изглеждате колкото се може по-тайнствени и мистериозни в неговите/нейните очи. Отношенията ви с половинката често търпят сътресения – редовно се намират поводи за спорове, но нерядко тези спорове и кавги не само не са в ущърб на връзката ви, а напротив – помагат ви да се нагодите един към друг и засилват чувствата ви.

Най-добре за вас, а и за партньора ви, ще бъде да започнете връзка със спокойна и уравновесена личност с тънко психологическо мислене, способна да намира решение на конфликтни ситуации и да ви носи успокоение. Бихте могли да намерите идеалната половинка в човек, упражняващ следните професии – юрист, адвокат, съдия, авиатор.

източник: lifestyle.framar.bg

Вижте още:

Коя е доминиращата черта в характера ви – разберете с този тест

Първото нещо, което направиш в тази ситуация, разкрива характера ти

Тест: Разберете какво се крие в дълбините на подсъзнанието ви!

Чай или кафе: 7 неща, които любимата ти напитка разкрива за теб

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.