Д-р Кристиан Перон: „Не сме морски свинчета“

Снимка: spisanie8.bg

Първите ваксини има риск да променят нашето ДНК и това на поколенията ни, твърди началникът на отделението по инфекциозни и тропически болести в болница Гарчес (Франция)

Рисковете от ваксинацията могат да бъдат по-големи от ползите

Най-лошото е, че първите „ваксини“, които ни се предлагат, не са ваксини, а продукти за генна терапия. Ще инжектираме нуклеинови киселини, които ще доведат до създаването на части от вируса от нашите собствени клетки. Ние изобщо не знаем последиците от тази инжекция, тъй като тя е първа при хората. Какво ще стане, ако клетките на някои „ваксинирани“ образуват твърде много вирусни съединения, причинявайки неконтролируеми реакции в телата ни?

Това е генна терапия

Първите генни терапии ще бъдат с РНК, но има проекти с ДНК. Обикновено в нашите клетки съобщението се изпраща от ДНК към РНК, но обратното също е възможно при определени обстоятелства, особено след като нашите човешки клетки от зората на времето съдържат така наречените „ендогенни“ ретровируси, интегрирани в ДНК на нашите хромозоми. Тези „опитомени“ ретровируси, които ни обитават, обикновено са безвредни (за разлика от ХИВ, СПИН ретровирус например), но те могат да произведат ензим, обратна транскриптаза, способен да транскрибира назад, от РНК в ДНК. Така че РНК, чужда на нашето тяло и администрирана чрез инжектиране, може да кодира ДНК, също толкова чужда, която след това може да се интегрира в нашите хромозоми.

Не искаме да сме ГМО

Следователно съществува реален риск от трайна трансформация на нашите гени. Съществува и възможността чрез модифициране на нуклеиновите киселини на нашите яйца или сперматозоиди, да предадат тези генетични модификации на нашите деца. Хората, които популяризират тези генни терапии, фалшиво наричани „ваксини“, са чираци на магьосници и приемат французите и по-общо гражданите на света за морски свинчета. Не искаме да станем като трансгенни домати или царевица, генетично модифицирани организми.

Преди дни медицински служител от една от фармацевтичните компании заяви, че се надява на ефект на лична защита, но не бива да се надяваме твърде много на въздействие върху предаването на вируса, следователно върху динамиката на епидемията. Това е прикрито признание, че това не е ваксина. Срам.

Пастьор се обръща в гроба

Още по-ужасен съм, тъй като винаги съм бил привърженик на ваксините и от години председателствам органи на имунизационната политика. Днес трябва да кажем – спрете този изключително тревожен план. Луи Пастьор сигурно се обръща в гроба си. Науката, медицинската етика и преди всичко здравият разум трябва да вземат връх.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Ваксина срещу COVID-19? Илон Мъск казва „В никакъв случай“

Lupa.bg: Без ваксина за жени в детеродна възраст и мъже без потомство

От първо лице: Какво е чувството да приемеш ваксината на Moderna?

Откриха мистериозен „ген в гена“ на коронавируса

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.