Астро: Енергията на деня е много силна и трябва да се използва само за съзидание

Луната е в знак Стрелец от 04:22ч до 07:49ч на 4 юли.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и общественият живот се активизират. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни компании, презентации.

Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

В такива дни особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ 11 лунен ден до 18:28ч на 2 юли (от 17:14ч на 1 юли).

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходима е предпазливост и внимание във всички дела. В човек също се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Благоприятно за:

– добър ден за довършване на започнатото;

– за творческа работа;

– за научна дейност;

Morkadis

– за пътуване;

– може да ядете каквото поискате;

– за подстригване. (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно за:

– за нови дела и начинания;

– за бизнес дела и търговия – възможни са загуби;

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.