Енергията на човека определя и ежедневието му

Ако енергията е позитивна, животът му протича в хармонично русло, той влияе положително на околните

От него не могат да се очакват измама, подлост и други негативни прояви. Той е открит и предизвиква доверие.

Но, има е един по-различен вид хора. Различен, заради енергията, която излъчват.

ЕНЕРГИИНИ ПИЯВИЦИ

С такива хора е пълен светът и практически на всекиго ежедневно му се налага да общува с тях. Това биха могли да са ваши добри познати, роднини, колеги. По принцип „енергийните пиявици“ са същото като „енергийните вампири“. Тоест това са хора, които имат проблеми с попълването на енергията си и най-лесният начин за тях да я усилят, е да „прилепнат“ към други хора, от които просто да я отнемат.

Енергийните пиявици са агресивни и настойчиви и излъчват лоша енергетика. Методът им на изсмукване на енергия от потенциалните жертви е прост. Те се стараят да създадат конфликтна ситуация, да завихрят разправия или спор, в някои случаи дори да унижат човека. След това самочувствието им рязко се повишава, те стават бодри и усещат прилив на сили, тъй като са се подхранили с чужда енергия.

Човекът, подложен на атаката на „енергийната пиявица“ (донор), обратно, се чувства опустошен, потиснат, в някои случаи изпитва физическо неразположение. Залогът за съществуването на такъв тип хора си остава постоянното наличие на донори около тях. Те се стараят да се намират в близост с такива хора, като „прилепват“ към енергийното им поле.

ЕНЕРГИИНИ СТЕНИ

Енергетическата стена е човек със силна енергетика. Наричат такива хора „бронирани“. Всякакви неприятности отскачат от тях като от бетонна стена. Но тази непробиваемост има и отрицателна страна: негативната енергия, която отскача от тях, не във всички случаи се връща към този, който я излъчва. Понякога тя попада у хората, които в конкретния момент се намират редом с „бронирания“.

ЕНЕРГИИНИ ПРИЛЕПАЛА

Такива хора още при първото запознанство започват да изригват поток негативна енергия. Без дори да дочакат въпроса, те излагат всичко негативно, натрупано у тях. Не отнемат енергията пряко като „пиявиците“. Но също се стараят да се внедрят в жизненото пространство на другите и да останат там колкото е възможно по-дълго.

Подобно на „пиявиците“, „прилепалата“ са хора с ниска, лоша енергетика. Стремят се да се натрапват, винаги са около вас, постоянно ви звънят по телефона, търсят срещи, контакти, съвети. Но впоследствие при възникване на какви-то и да било трудности обвиняват именно вас за всичко негативно, което ги е сполетяло. По този начин, без да провокират конфликтни ситуации, „енергетическите прилепала“ получават чуждата енергия във вид на съчувствие, морална помощ, съвети. Тоест, натрапвайки се, по косвен път ви принуждават да осъществите контакт с тях, като се подхранват от вашата енергия. Но хората, с които те общуват, не страдат както след атаката на енергийните вампири.

ЕНЕРГИИНИ ГЪЛТАЧИ

В тази роля могат да бъдат както акцептори, така и донори. Тези хора са твърде чувствителни, имат ускорен енерго-информационен обмен. Обичат да се намесват в живота на другите и се опитват да влияят върху енергетиката им с ярко изразеното желание да помогнат. Те се делят на два типа.

Morkadis

Към първия тип се отнасят тези, които поглъщат и отрицателната, и положителната енергия. Обиждат се без причини, но бързо забравят обидата.

Хората от втория тип приемат върху себе си маса негативна енергия и отдават не по-малко положителна. Те надълбоко вникват в проблемите на другите и положително влияят на биополето на околните. Но ускореният им обмен влияе негативно на тях самите.

ЕНЕРГИИНИ САМОЕДИ

Този тип хора са зациклени върху собствените си преживявания. Те са затворени и съзнателно не търсят общуване с другите. Не умеят правилно и с полза за себе си да преразпределят енергията, като създават огромни запаси от негативна енергия.

ЕНЕРГИИНИ РАСТЕНИЯ

На този тип личности е присъщо свойството да отдават енергия. Тоест те са всъщност енергийни донори. Свойствено им е прекалено силно любопитство. Тази черта им причинява доста неприятности, предизвиква неудоволствието и дори гнева на много хора.

ЕНЕРГИИНИ ФИЛТРИ

„Енергийният филтър“ е човек със силна енергетика, който може да пропуска през себе си голямо количество както положителна, така и отрицателна енергия. Цялата погълната информация в преработен вид се връща към първоначалния източник, но вече с променен заряд. Негативът остава във „филтъра“, към който се добавя положителна енергия. Тези хора често са родени дипломати, психолози, миротворци.

ЕНЕРГИИНИ ПОСРЕДНИЦИ

Притежават превъзходен енергообмен. Добре приемат енергията, но не могат да противостоят на отрицателното енергийно въздействие. Например споделили сте с такъв човек негативна информация, предавайки му по този начин част от отрицателната си енергия. Безсилен да се справи с получената доза негатив, този човек предава информацията по-нататък. Същото се случва и с положителната информация.

Въз основа на разгледаните типове енергетика става ясно защо различните хора притежават различна биоенергетика. Дори отрицателната или положителната енергия, на свой ред, може да се дели на различни типове. Всеки човек има определени възможности, свой енергиен потенциал и характеристики. Енергетиката е определяща и влияе на отношенията на индивида с останалите хора и заобикалящата го среда.
Човекът с негативна енергетика влияе отрицателно на всичко, в това число и на хората около себе си. Носи само неприятности. Неспособен е да живее в хармония със света и дори със самия себе си.

Въздействието на енергетиката, излъчвана от негативен носител, напротив, може да навреди на всички

Защото тя е присъща на лъжливите, завистливите, недобро-желателните, агресивните и този негатив често се проявява в общуването с околните.

Човек запазва енергията си, когато е абсолютно спокоен и максимално съсредоточен. По този начин той получава контрол над своите реакции и може да използва енергийния си потенциал си по най-ефективния начин.

източник: popantofi.com

Вижте още:

Как да променим живота си с транссърфинг на реалността?

Един психологически експеримент, който ще промени живота ви

Правилото на 72-та часа или как да сбъднем мечтите си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.