Жена и мъж твърдят, че са заснели призрак от кораба „Титаник“

4

В Северна Ирландия мъж и жена твърдят, че са успели да заснемат на снимка призрак в бар, в който са се намирали много предмети от печално известния кораб „Титаник“, пише в. „Мирър“. Кадрите са били направени в заведението Robinsons pub в Белфаст, където корабът е бил пуснат на вода.

Шерил Арклес е била там заедно с мъжа си Люк и неговите родители.

В бара, където посетителите могат да видят писма и картички от кораба, двойката решила да си направи селфи. В този момент мъжът и жената, както те твърдят, са почувствали хлад зад гърбовете си.

Снимките те решили да разгледат, едва когато били на самолета на път за родната Англия. По думите им, на снимката зад гърбовете им е запечатано привидение. Те смятат, че то прилича на капитана на кораба Едуард Джон Смит.

Съпрузите са убедени, че тъжното привидение е наблюдавало представлението на групата, която е свирила дясно от тях.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Призрачно красиви къщи – СНИМКИ

7 призрачни места, които приличат на сцени от научна фантастика 

Девойка засне призрак в руините на абатство, където монаси за загинали от черна смърт

25 призрачни замъка

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.