Жена пи „мъртва вода“ и изпадна в кома

мъртец48-годишната медсестра Надежда Вълчева над десет години не е напускала не само дома си, а и леглото. Според нейни съседки тя била в нещо като будна кома,  мятала се между живота и смъртта и в малкото мигове, когато отваряла очи, погледът й само блуждаел и не можел да познае нищо и никого.

Медицинската сестра вероятно  се е поболяла,  след като е пила „мъртва вода”, каза специалист по езотерика.

Преди това тя имала сериозен конфликт с нейна колежка. Веднъж, докато двете били на работа, тя отпила   вода от чашата си  в сестринската стая.  „Ха така, сега те чака кошмар. Усети ли? Вече те няма“ – изшептяла в ухото й зловещо колежката.




Надежда нищо не усетила нищо, даже се подсмихнала. Когато обаче се прибрала вкъщи, изпаднала в някакъв ступор транс, престанала да се храни, не реагирала на нищо, сякаш я нямало и така 10 години.

Оказва се, че врагинята й взела мъртвата вода от моргата, където мият труповете. Тя имала изключителна сила и се използвала за черни магии и зомбиране на хората.

Санитари пък развили бизнес от всичко това и сега с тайни обяви по интернет търгуват с течността, с която се мият мъртъвците.   Купували я ходжи, гадатели и врачки, както и самодейни магьосници, които искали да сторят лошо на някого. Жертвите им много страдали, разболявали се от неизлечими болести и често умирали. В мъртвата вода се съдържала цялата негативна енергия и страдание на човека, който е починал.

инфо: skandalno.net

Вижте още: 

ИЗКУСТВОТО НА МАГИЯТА И ЗАКЛИНАНИЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.