Загадката на матрицата: двойниците

2

Ембра и Дженифър не са роднини, но те си приличат изключително много. Двете жени на снимката никога не са се срещали и са сигурни, че не са роднини. Но те изглеждат абсолютно еднакви.

Благодарение на сайта за двойници Twin Stranger, 23-годишнaта Ембра от Файетвил, Северна Каролина, дойде да се срещне с 33-годишната Дженифър в Спринг, Тексас.

“Чудех се дали мога да намеря човек, приличащ на мен, дали той ще се държи по същия начин като мен”, – казва Ембра.

Те качили своите снимки и малко информация за себе си на уебсайта и бързо установили , че има идеално съвпадение.   Екипът на Twin Strangers предложил на Ембра да лети до Дженифър. Жените били шокирани от първата си среща.

3

“Когато най-накрая се запознах с нея, си казах: Боже, това е друг човек, но тя има моето лице – казва Ембра. – Бях изненадана, когато я видях пред мен. Не можех да откъсна очи от нея. Бях обзета от непреодолимо желание да узная всичко за нея веднага. “

Майката на Дженифър била поразена от приликата. “Ти си моята дъщеря – колебливо казала тя, когато се запознала с Ембра. – Ти толкова много приличаш на дъщеря ми. Вие дори се усмихвате по един и същи начин. Как е възможно това? Да не са те осиновили? Искам да видя родословното ти дърво. “

Екипът на Twin Strangers си поставил за цел да срещне хора от цял ​​свят. За да намерите своя двойник трябва да се регистрирате на сайта, да качите снимки и да изберете своите характеристики. Ще ви покажат хора, които отговарят на описанието ви. Когато намерите тези, с които си приличате, можете да се свържете с тях и дори да се срещнете в реалния живот, за да се опознаете по-добре.

Джени вече е намерила двама свои двойници, а сега търси още пет. Сайтът публикува някои от най-невероятните съвпадение във външността на своята Facebook страница.

4

5

6

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

ВСИЧКИ НИЕ СМЕ КЛОНИНГИ НА 500 ИЗХОДНИ ОБРАЗЕЦА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

2 коментара
  1. John Smith 8 години ago
    • Horoviz 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.