Загадъчният куб отново се появи до Слънцето (ВИДЕО)

Загадъчен куб близо до Слънцето периодично попада в обектива на камерите на спътниците, които изучават Слънцето. Уфолозите от САЩ видяха поредната подобна аномалия на 9 февруари тази година.

Според мнението на независими изследователи, във всички тези случаи, включително и в последния, поразителни са три неща. Факт е, че загадъчният слънчев обект:

– има строго квадратна форма, която не може да бъде природно образувание, дори и да е свързано с магмата на Слънцето;

– огромни размери, съизмерими с огромните планети на нашата Слънчева система, поради което може да бъде наречен кораб на извънземни само условно, възможно е това да е някакво технологично явление, а не предмет;

– появява се само за част от секундата и веднага изчезва отново, което прави възможно да се направи предположение, че то е в паралелен свят и само заради Слънцето някак си се появява в нашата реалност за момент.

Уфолозите, разбира се, отдавна правят всякакви предположения, свързани по някакъв начин с извънземни, които могат да използват Слънцето като енергиен източник и дори като маскировъчен щит. Учените, от своя страна, категорично отхвърлят всякакви извънземни теории.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

Напоследък уфолозите все по-често говорят за НЛО, които кръжат около Слънцето

Митове, легенди и интересни факти за Слънцето

Мистерия в орбитата на Слънцето! Обект, с размерите на Земята или дори по-голям, кръжи около звездата (ВИДЕО)

Слънцето е портал за пътешествия във Вселената

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Стаматя 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.