Заснеха НЛО над Хюстън


НЛО беше забелязано миналата седмица Тексас. Няколко души публикуваха в социалната мрежа Туитър снимки на обект, който лети насред облаците в небето над Хюстън по време на буря миналия понеделник. На някои от снимките се вижда светъл овален обект. На друга пък се забелязва подобен обект как се рее из облаците. На трети фотоси се вижда, че изпод „нещото“ свети светлина.

„Смятам, че трикът при НЛО е да се открие какво друго може да е то. Лесно е да се каже, че това са извънземните“, казва вицепрезидент на Астрономията към Музеят на природните науки в Хюстън д-р Карълайн Съмнърс пред KPRC.

инфо: http://www.novini.bg/

Вижте още: 

ДЕСЕТКИ УЧЕНИ, ИЗСЛЕДВАЛИ НЛО, УМИРАТ ПРИ СТРАННИ ИНЦИДЕНТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

2 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. ghacka mothafoka 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.