Заснеха чудовището от Лох Нес (ВИДЕО)

„Тъмната фигура, която можеше ясно да се наблюдава от разстояние, включително ясно изразената му глава и шия, остана неподвижна за минута, преди да се потопи в дълбините на водата.”, твърди Глория Дейвидсън, заснела видео клип, публикуван в Туитър.

Колкото и голям да е броят на свидетелствата за съществуването на легендарното чудовище от Лох Нес, заснетото от двойката Глория и Иън Дейвисън, изглежда наистина нещо необичайно. Съответният видеоклип е публикуван в YouTube:

Докато са се движели в интригуващото езеро до живописната планина в Шотландия, те са видели нещо, което изскача от водата, принуждавайки ги да останат на място и да започнат да снимат.

На видеото се вижда ”черно създание“, което излиза от водата зад редица дървета, но остава неподвижно по време на целия кадър, докато само водата се пръска около нея. Въпреки двойката е била далеч от фигурата, Глория твърди, че съществото е имало ясно изразени „врат и глава“, които очевидно са се виждали с „просто око”, казват свидетелите.

„Определено бих могъл да видя гърба й. Тя изчезна след минута под водата ”, добави Глория Дейвисън, цитирана от „Daily Star”.

Въпреки че признава, че хората винаги имат желание да вярват в нещо, Глория изрази увереност, че това, което са видели, не може да бъде обяснено. „Беше живо и определено не беше кит“, заключи двойката, чиято предполагаема снимка на „Неси” впоследствие бе добавена в Официалния регистър на свидетелства за съществуването на чудовището от Лох Нес.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Заснеха Неси на 150 мили от Лох Нес

Чудовището от езерото Лох Нес – реалност или легенда?

На дъното на езерото Лох Нес има дълбока пукнатина (ВИДЕО)

Братовчед на Неси обитава езерото Шамлейн

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.