Защо елитарни организации са унищожили древните знания от „прокълнатите книги”?

египет


Те са водени от страха, че дори откъси от текстовете могат да шокират съвременните учени

Египетската „Книга на Тот“ е съхранявана от жреците и е оставена от бога с глава на ибис, който създава писмеността и съхранява знанията на небесните владетели върху златни пластини. Някога тя е преписана от атлантите, след което ръкописът се появява на папируси, а аналогът му безследно изчезва. Копията са унищожени от служителите на храмовете и от Инквизицията. Но дори оцелелите по чудо фрагменти описват тайните на властта над различни светове, след което учат на възкресение мъртвите и на въздействие върху човека от разстояние. Там голямо внимание се отделя на техниката на владеене на тялото, която позволява на несъвършени да се превърнат в истински творци, а с помощта на огледала да се видят вътрешните грехове и да се изчисти съзнанието. Днес няколко страници от артефакта се съхраняват в библиотеката в Александрия.

Вижте още: 10 кодирани ръкописа, неразгадани и до днес

Трудът на абат Тритемий е посветен на окултните науки, а самият той отбелязва, че изучавайки „Стеганография”, човек може да предаде волята си на всекиго – дори на затворен в тъмница. Той прави множество открития в сферата на телепатията и хипнозата. Средновековните експерти са толкова изплашени от съдържанието на книгата, че го заставят никога да не я публикува. Ръкописът е изгорен през 1616 г., а краткият текст се намира в Берлинския музей.
Британският учен Джон Ди, който открива Гринуичкия меридиан, става свидетел на появата на същество, обвито в светлина. То му оставя черно огледало, като подчертава, че с негова помощ човек може да види паралелни светове и да общува с духове. Ди записва беседите си с извънземните представители, но част от трудовете му са откраднати. За щастие, са запазени достатъчно ръкописи на енохийски език, кьдето математическите формулировки изпреварват нивото на епохата, в която са създадени.

Вижте още: Ръкописът „Войните“ – древно предсказание за края на света

Гостите от други светове разказват, че нашата планета не е напълно кръгла, тъй като е създадена от сфери, намиращи се в друго измерение. Между тях има точки, позволяващи да се влезе в други светове, а най-големият проход се намира в Гренландия. Затова британецът нееднократно моли кралицата да завоюва острова, за да получи достъп до тази тайна. Предметът и досега се пази в Лондонския музей, но не работи,. А до него са записите на диалозите с незримите посланици.
Александрийската библиотека е основана от атинския владетел Деметрий Фалерски, написал много научни трудове, сред които са и първите описания на НЛО. В нея са събрани около 700 000 безценни книги, в които се пазят всички тайни на Мирозданието.

Вавилонският астроном Берое разказва за контакти с пришълци, подобни на риби, които предават знанията си на земляните. Жрецът Манетон разкрива тайните на своите събратя, а финикиецът Мокус разработва теорията на атома. Там има сведения за направата на скъпоценни метали, издирвани впоследствие от алхимиците. Но след пожара част от наследството на Александрийската библиотека вероятно се е озовдро в ръцете на тайно правителство.

Вижте още: Откриха Йода в ръкопис на 900 години

Станислав де Гуайта създава ръкописи, посветени на проблемите на черната магия. Но потомците му ги унищожават през 1897 г. заради заплаха от смърт. Мусолини в края на войната заповядва да бъдат изгорени 80 000 труда на научното общество на Неапол, сред които и работи на Леонардо да Винчи. Учените все още не могат да преведат Манускрипта на Войнич, който пази своите тайни. А каменната книга с йероглифи край Беломорск съдържа сведения за истинското начало на Вселената.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

5 тайни общества, които наистина са малко известни

Теорията за паралелни вселени може да обясни една от най-големите мистерии във физиката

Десет неразкрити мистерии от Древен Египет

Тайни общества: Кои са истинските владетели на света

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.