Защо не бива да палите свещта в църквата от чужди свещи?

свещ

Вярващите идват в храма за успокоение на душата си и разбира се, за молитва. Мнозина палят свещи, тъй като огънят е символ на изчистване и благодат.

Но някои хора отиват в храма не само за молитви, а и с други, скрити намерения. Църквата е място, което усилва на енергийно ниво не само положителните, но и негативните влияния. Може би затова тя е посещавана и от магове и вещици, които под облика на обикновени миряни отиват в храма, за да се изчистят от негатива и уроките, които са поели от други хора.

За да не станете тяхна жертва, трябва да спазват определени правила. Ако сте запалили свещ и виждате наблизо човек, който настоятелно ви препоръчва да излезете от църквата с гръб, знайте, че сте се сблъскали с индивид с не особено благи намерения. Угасете свещта си и се отдалече от него.

Когато поставяте свещта си, не я запалвайте от стоящите редом с нея. Смята се, че по този начин вие привличате проблемите на непознатите, запалили своите свещи, в живота си. Запалвайте свещта си от кандилото, което стои над свещника.

Не позволявайте и на никого да си пали свещта от вашата, за да не ви бъдат отнети щастието и благополучието.

Когато сте поставили свещ за здраве и успех, изчакайте тя да догори до половината. След това я угасете. Ако нямате достатъчно време, угасете свещта си, преди да си тръгнете.

Свещта се гаси с пръсти.

Не разрешавайте на никого да премества вашата свещ. Смята се, че това внася объркване в живота и така можете да бъдете отклонени от пътя към собственото ви щастие.

Влизайте в храма с благи намерения, но бъдете внимателни, защото не са ви известни намеренията на другите хора, които го посещават. Предупреден значи спасен…

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Тайните на свещения Граал

Свещ показва къде се крие лошата енергия

Тези лесни ритуали със свещи изпълняват желания

Легендите за църквата в село Добърско

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.