Защо трябва да носите червен конец с 7 възела

Почти всеки втори човек е с червен конец на ръката, а дори не знае какво е предназначението му освен да го пази от уроки. Днес ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете във връзка с носенето му.

Днес такъв аксесоар като червена нишка може да се види навсякъде. Някои хора го носят срещу злото, други за богатство, а други мислят, че това е просто аксесоар.

И сега дойде този момента- купувате си червена нишка и трябва да я вържете на ръката си. Как правилно да я поставите и защо трябва да имате 7 възела? А не три или десет примерно?

Как да завържете червения конец

Кабала, като учението за божественото откровение, запечатано в свещените еврейски книги, обръща много внимание на нумерологията. В крайна сметка символите под формата на числа, използвани в тези съобщения, носят ключа към тайните знания, които помагат на хората във всички сфери на живота.

Според Кабала числото 7 символизира вдъхновение и трансформация. Тази фигура също символизира един от каналите, чрез които Създателят води света, така наречения канал за сила (вечност). От това се оказва, че легендарния червен конец със седем възела установява връзка с вашия духовен свят, представляващ солиден щит на пътя на всички зли, нечисти мисли и черна завист, които могат да ви навредят.

Това е много важно да се разбере и осъзнае, защото много хора, под въздействието на всякакви знаци, започват да правят седем желания по време на ритуала на завързване на нишката или да дават обещания за себе си над всеки възел, които  всъщност само нарушават ритуала, намалява защитата на червената нишка и правят лицето уязвимо. Всеки амулет трябва да се приема сериозно.

Също така сега много червени конци се продават в аксесоари и бижутерийни магазини. Но кабалистите казват, че не трябва да слагате на нишката си различни мъниста и висулки с амулети от други култури. Трябва да изберете за себе си това, в което вярвате и да го следвате. И разбира се, попълнете вътрешния си свят с добро.

Червеният конец  трябва да бъде завързан за лявата ръка. Най-доброто е да го направи близък човек. Докато се връзвате нишката на китката се препоръчва да прочетете молитвата , която ще засили защитните действия на нишката: „Тъй като рибите на земята са покрити с вода и злото око няма власт над тях, злото око няма власт над потомците на Йосиф. Око, което не гледа на нещо, което не принадлежи на него, не подлежи на злото око .

Има и нишки от други цветове и всеки от тях има свой смисъл .

Кажете ни в коментарите, ако използвате амулети за защита на енергията  ви какви са. А също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

инфо: themainline.bg

Вижте още:

Как да се предпазим от зли очи 

Morkadis

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

Кои са магическите свойства на обикновената метла

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.