Зона на парите: какво може да каже вашето тяло за финансите

Наблюдавайте тези части от тялото си и разберете какво можете да подобрите!

Отношението на човек към парите е свързано с определени части на тялото, пише bukvarche.com В тялото има четири зони на парите. Една ще ви разкаже за вашите методи за получаване на финанси, друга – как ги изразходвате, третата е отговорна за спестяването, четвъртата – за способността да забогатеете. Къде е проблемът?

Не знаете как да подобрите финансовото си положение? Уморени сте от постоянните проблеми с парите? За това има интересно обяснение. Оказва се, че ръцете, шията и тазът на човек са свързани с финансовото му състояние.

Къде в тялото може да има блокажи

Финансовото положение на човек е свързано с определени части от тялото. Общо тялото има 4 зони на парите.

Зона за получаване на пари – шия

Проверете състоянието й. Чувствате ли дискомфорт (пукане), когато движите врата си? Отговорът ви е не? Тогава можете лесно да намерите всякакви опции за печелене на пари.

Шията е зона на перспективата и свободния избор. Динамична, без блокажи шия ще ви каже, че нямате проблеми с избора. Имате богат избор от житейски стратегии. Не виждате нищо лошо в това да правите компромиси. Свободни сте да изразявате своите мисли и чувства.

Хората, чийто врат има мускулни блокажи, гледат изключително напред. Това напомня на погледа на войник. Възможно е да сте твърде упорити и да се придържате към консервативни възгледи. Преразгледайте финансовата си стратегия!

Зона за разпределение на капитала – ръце
Има ясно определен израз – парите сякаш “изтичат през пръстите ви”. Нека направим едно просто упражнение. Представете си, че някой ви подава банкнота. Протегнете ръка и я вземете! Как направихте това? Има ли напрежение в китката? Уважавате процеса на получаване, но не мислите същото за даването на пари.

Усещате напрежението в предмишницата? Трудно ви е да взимате решения за пари. Какво означава това? Трудно ви е да вземете, трудно давате, да правите покупки и финансови инвестиции. Когато решавате нещо, претегляте всичко сто пъти и често поради тази причина се изнервяте.

Усещате ли напрежение в рамото? Не можете да пуснете парите в живота си. Приемате ги, но тогава започват някакви душевни терзания. Може би сте убедени, че парите са мръсни, те носят неприятности? Несъзнателно се опитвате да се дистанцирате от тях. Проблемът е, че парите чакат на прага на вашия дом, но няма да ги пуснете през прага.

Как давате пари? Държите ли банкнота с открит жест? Това показва, че сте щедър и здраво стъпил на земята човек. Държите банкнотата близо до „сърцето“ и очаквате, че самият човек ще посегне към нея – вие се съмнявате, че трябва да давате пари. Трудно ви е да се разделите с това, което е във вашите ръце.

Зона на банкнотите – корем и таз

Morkadis

Как обикновено сте свикнали да изобразявате богат човек? Дебел човек с голям корем? Но тази обемна част от тялото може да разкрива страхове, които не дават възможност за лесно управление на парите. Страхът от загуба на богатство се реализира в банална алчност, а алчността се разлива в прекомерна пълнота.

Мек, тонизиран и естетичен корем, грациозни движения на таза, лесна походка – говорят за човек, който е напълно удовлетворен от живота си, способен да получи радост от това, което има, не са му чужди плътските удоволствия и увеличава богатството си с удоволствие.

Зона на материалното благосъстояние – крака

Силните, плътни крака казват, че притежателят им просто изгражда благосъстоянието си. Има всичко: къща, сериозен бизнес, солиден доход, скъпи колекции, луксозни стоки. Това са атрибути на сериозно богатство. Създаването и увеличаването на богатството не е толкова просто. За да направите това, трябва да останете здраво на краката си. Слабите, тънки крака, счупвания в тази област, разширени вени и други заболявания на краката ще покажат, че не можете да се похвалите с увереност в бъдещето.

Важно е да се научите как да стоите уверено. Тренирайте енергичната походка на силен човек. Не носете високи токчета, докато не се почувствате по-уверени. През лятото, когато е възможно, ходете боси по земята. Това е много полезно за циркулацията на жизнената енергия.

Сега имате причина да огледате вашата зона на парите. Този проблем може да бъде коригиран, като се коригира състоянието на шията, ръцете, корема или краката.

Анализирайте всяка зона на парите и евентуално ще подобрите финансовото си положение в близко бъдеще.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

Тялото ни е отражение на нашите убеждения и проблеми

Сърби те някоя част на тялото? Виж какво означава

Тялото ти има 6 странни суперсили, за които не подозираш

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.