Изберете си ваза и научете повече за себе си

4Изберете вазата с цветето, което най-много ви допада. След това помислете къде бихте я сложили – на масата в хола, на кухненския плот, на нощното шкафче в спалнята или пък на портмантото в коридора. А сега разберете какво разкрива това за вас.

Ако вашият избор е номер:

1 – Вие сте човек с крехка душа. Дори не се опитвате да го прикривате, тъй като не можете. Хиляди емоции кипят във вас и понякога ви объркват. Знаете, че добротата ще спаси света и търсите добри хора, с които да сте заобиколени. Не обичате нахалните хора, готови на всяка цена да постигат целите си. Винаги изчаквате другите да ви забележат.

2 – Знаете какво искате. Следвате внимателно и упорито целите си. Никога няма да оставите „коня си в калта”. На вас може да се разчита, защото сте като ракета, която пробива път и води последователи. Вие сте най-добрите началници, умеете да мотивирате подчинените и да управлявате разумно с необходимата доза риск.

3 – Любовта е най-важното нещо за вас. Семейството винаги е на преден план. Вие сте родени да обичате, да се отдавате, да се грижите за някого. Обичате да пътувате, но винаги с любим човек. Но и вкъщи се чувствате добре в уютната обстановка, която сами сте си създали.



style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-3724712521800685″
data-ad-slot=“7642088278″
data-ad-format=“auto“>

4 – Вие сте упорити, целенасочени и енергични. Изненадата на вечерта. Стартирате последни и финиширате първи. Най-желаният приятел за компания. Обичате да се забавлявате и да сте там, където животът кипи. Умеете да се приспособявате. Гъвкави и лесно намирате решение в трудна ситуация.

5 – Вие притежавате заслужено самочувствие. Магнетични, винаги правите добро първо впечатление и вдъхвате респект, доверие и сигурност. Разумни, вие винаги давате отлични съвети. Обичате да спазвате правилата, но и да създавате такива. Човек на място!

По мястото, където сте избрали да сложите вазата, може да разберете кое е с най-голяма стойност в живота ти:

На масата в хола – Приятелите! Събирания, гости, партита – това е животът ви.

На кухненския плот – Уютът! Домакинството, семейните събирания и пътувания.

На нощното шкафче в спалнята – Сексът! Страстта, любовта, силните емоции.

На портмантото в коридора – Обществото! Кариерата, мнението на хората и тяхното одобрение.

инфо: dama.bg

Вижте още: 

ТЕСТ – РАЗБЕРЕТЕ ЕМОЦИОНАЛНИТЕ ЧЕРТИ НА ХАРАКТЕРА СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.