Извънземен кораб лежи на дъното на Тихия океан?

pixabay.com

Според проф. Льоб учените определят всичко паднало от небето само като метеорити

Професорът по природни науки в Харвардския университет физикът-теоретик Ави Льоб твърди, че извънземен кораб се е разбил над Тихия океан. Ученият планира мисия, при която да изтегли кораба от дъното, съобщава The Debrief.

Според Льоб извънземеният кораб се е разбил край бреговете на остров Манус в Папуа Нова Гвинея. Неговите заключения се основават на наскоро разсекретен доклад от космическото командване на САЩ, в който се посочва, че първият междузвезден обект е паднал на Земята през 2014 г. Документите сочат, че най-вероятно този обект може да е метеорит от друга звездна система.

„Откриването на междузвезден метеорит е нова граница в нашето изследване. Основният въпрос е дали той има състав, който показва неговия изкуствен произход. Ще търсим отговор и на въпроса дали някои технологични компоненти са успели да оцелеят при сблъсъка“ – казва Льоб.

Професорът ще тества хипотезата си, след като с повдигащи магнити извади обекта от дъното на Тихия океан.

„Мечтата ми е да натисна няколко бутона на функциониращо оборудване, което е направено извън Земята. След като извадим обекта, ще можем да изследваме междузвездната материя, нейния състав и природа“, обобщи професорът от Харвард.

Преди време Льоб заяви, че друг междузвезден обект 1I/Oumuamua, който е преминал през нашата Слънчева система, може да е извънземен космически кораб. Други учени продължават да твърдят, че този междузвезден обект е просто азотен айсберг.

„Какво ще стане, ако мобилен телефон попадне в ръцете на пещерен човек? Той цял живот е виждал само камъни, разбира се, той ще реши, че смартфонът е просто лъскав камък“, парира мнението на скептиците Ави Льоб.

Професорът стои и зад инициатива за създаване на мрежа от телескопи на Земята, за да търсят признаци на живот извън планетата.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Изненада: Триъгълно НЛО бе открито на СНИМКА от совалка на NASA

Пилот засне флотилия от НЛО над Тихия океан (ВИДЕО)

Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето (ВИДЕО)

Защо Пентагонът изведнъж се отвори за НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.