Извънземните са хора от бъдещето?

извънземниИзвънземните пристигат с машини на времето и правят експерименти, свързани с историята на човечеството

Проф. Лъчезар Филипов е от Института за космически изследвания към БАН. В предаване на ТВ7 той говори за извънземните.

„Аз считам, че е задължителна тази подготовка – психологична, морална и понятийна за това, че извънземните съществуват, че те са ни посещавали години наред. Това са може би хора които се връщат в тяхното време, за да дойдат в нашето. Това е оптимистичен вариант, защото това, което вършим ние на Земята – безчинствата в екологията, няма да стигнем до 100-200 хиляди години напред, а бихме се самоликвидирали до 100 години. Ако е така, ние имаме светло бъдеще.


Другата гледна точка, че ние все пак сме посещавани от извънземни и те в момента ни наблюдават и правят някакви относителни корекции върху нашето поведение, но насила хубост не става. Ако ние не искаме да се развиваме, те не могат да ни помогнат” – твърди проф. Лъчезар Филипов.

„Космическият морал не допуска агресията. Но ние сме агресивните, защото имаме комплекс за малоценност. Ние ако успеем да си коригираме морала, поведението, гледните точки, дори отношението си към природата, в която ние сме само елемент, ние ще бъдем допуснати до най-ниското стъпало на космическите цивилизации. И тогава можем да се надяваме и на помощ, и на технологии.

Но в момента ние сме вредни за Вселената. А загнилите места се изрязват и се унищожават и се пуска наново целият този цикъл на развитие на човечеството” – казва в заключение проф. Филипов.

Всъщност първо ФБР на САЩ лансира теорията, че извънземните не са никакви извънземни, а хора, идващи от бъдещето. Затова и с течение на хилядолетната еволюция телата им били променени. Дали пък на ФБР не им отърва да вярваме в това? Още повече, че уфолозите по света стават особено мнителни, когато американски официални служби започват да говорят за НЛО и извънземни.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

СПОРЕД ВНУЧКАТА НА АЙЗЕНХАУЕР, ОБАМА УМИШЛЕНО МЪЛЧИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. maria 8 години ago
  3. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.