Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажат какъв си

pixabay.com

Червен

Цвят, който излъчва едновременно любов и опасност, червеното е силно заредено с емоции. Когато носите червено, не се страхувате да изпъкнете. Смелостта е името на играта, но се опитайте да не прекалявате – рискувате да изглеждате прекалено агресивни.

Най-добро за: Парти или вечерна среща

Оранжев

Въпреки че може да търсите по-смела визия, която показва, че сте креативни и амбициозни, носенето на твърде много ярко оранжево може да ви накара да изглеждате като избягал затворник или някой, който се старае твърде много. Вместо това изберете по-светли нюанси за същия ефект без никаква лепкавост.

Най-добро за: Щастлив час или дати за ранна вечеря

Жълт

Жълтото излъчва щастие и е идеално за лесно носене през уикенда. Въпреки че показва, че този, който го носи, не се страхува от риск, това не е оттенъкът, който искате да носите много в офиса, защото някои хора смятат, че това е показателно за незрялост.

Когато обличате тази зелена риза или тези зелени панталони, имайте предвид, че всеки нюанс на зеленото има различни конотации. Носете ярко зелено, когато искате да изглеждате свежи, приглушено зелено, когато искате да се отпуснете, и тъмно зелено, когато искате да впечатлите.

Най-добро за: Офиса или голф игрището

Син

Имате интервю, което трябва да уредите, или първа среща, от която се вълнувате? Синьото е правилният начин. Цветът предава дружелюбност и лоялност, като същевременно ви помага да излъчвате увереност. По-светлите нюанси ще ви запазят спокойни, докато по-тъмните нюанси предават надеждност.

Най-добро за: Среща с родителите или лятна сватба

Лилав

Morkadis

Кралете от отминали епохи носели лилави роби. Докоснете се до тяхната царствена сила, като добавите малко лилаво към външния си вид. Цветът е показателен за силни лидери и хора, които привличат внимание. Просто не избирайте този цвят, когато се опитвате да бъдете отстъпчиви или да успокоите другите; може да изглеждате смущаващи.

Най-добро за: Важни срещи или ситуации, в които ще трябва да работите в група

Розов

Докато някои хора може да отхвърлят розовото като „момичешки цвят“, ние препоръчваме да го изпробвате. Всъщност се свързва с искреност, любов и изтънченост.

Най-добро за: Вечер за среща или среща с родителите

Черен

Черното е предпочитано от почти всички и има защо. Той е неутрален цвят, така че върви с всичко и ще ви помогне да изглеждате мощни и авторитетни. За да го смекчите малко, опитайте да добавите поп цвят, за да изравните нещата.

Най-добро за: офиса или официална сватба

Бял

Бялото символизира съвършенство и баланс. Така че, ако се чувствате хармонично (или ако искате да се чувствате така), добавете малко бяло към вашия ансамбъл. Хвърлете и някои други цветове, за да не изглеждате прекалено изчистени.

Най-добро за: Плажът или по време на стресова работна седмица

Кафяв

Кафявото означава мъжественост, ангажираност и стабилност, но за съжаление може да изглежда и скучно. Помислете за добавяне на капка цвят, за да оживите нещата.

Най-добро за: Представяне на идеи или присъствие на важна среща

Сив

Ако искате да изглеждате неутрално, но същевременно изискано, изберете сиво. Ако можете обаче, избягвайте да го носите през цялото време; може да понижи настроението ви след известно време.

Най-добро за: Интервю или полуофициална сватба

Цветовете, които носите, са важни и могат да кажат много за това какъв човек сте. Имайте предвид това ръководство, за да знаете точно какво да облечете, за да изглеждате мощно, разумно или изискано. Поемането на контрол върху цветовете, които носите, ще ви помогне да напреднете и ще ви вдъхнови дори в най-скучния ви ден.

източник: actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.