Казахстанската Ванга за 2017 г.: Путин ще се ожени за млада блондинка, Горбачов ще умре

3

Планетата е нажежена до краен предел, вулкани ще сеят смърт навсякъде, неизвестни болести и вируси ще се размразят заедно с ледовете, вещае Вера Лион

Казахстанската Ванга Вера Лион направи своята прогноза за 2017-а година. Според ясновидката през новата година Русия ще подобри отношенията си с Америка и новия й президент Доналд Тръмп и с Китай. Между САЩ и Китай ще има малък сблъсък, а НАТО и ЕС ще започнат да губят партньори.

През 2017 година нивото на Световния океан ще продължи да се повишава, ледовете на полюсите ще продължат да се топят. Това ще доведе по-мащабни катаклизми и катастрофи, отколкото през миналата година. Заедно с ледовете ще се „размразят“ и неизвестни към този момент болести и вируси, смята Лион, цитирана от „Комсомольская правда”.

Текущата година ще бъде окъпана от кръв и трябва да очакваме много човешки жертви. Някои страни ще изчезнат от лицето на Земята. Ще има и много самолетни катастрофи.

„Земята е нажежена до краен предел, през 2017 ще е пикът. Много вулкани ще изригнат и ще сеят смърт по целия свят. Не става въпрос само за Йелоустоун и Етна. Много хора ще загинат, градове ще бъдат погребани под пепелта. И чак след това Земята ще започне да изстива”, предупреждава Вера.

Казахстанската Ванга вижда появата на нова коалиция, в която ще влезе и Русия, обвиненията от Джулиан Асанж ще бъдат свалени, икономическата криза ще започне да отслабва, а САЩ и Европа ще развалят приятелските си отношения.

Лион отбелязва, че през 2017 г. брутният вътрешен продукт на Русия ще се увеличи значително.

„През 2017 година Владимир Путин ще се ожени за младата си, непозната на обществеността, приятелка, блондинка или със светла коса”, казва още пророчицата и добавя, че руският президент ще има проблеми със здравето.

Тя не изключва в Русия да се проведе и референдум. „Може да има допитване, свързано с новото управление на Путн. Сега, когато в САЩ избраха Тръмп, Владимир Владимирович сам ще поиска да остане президент. Тръмп и Путин ще направят много за света, всички го разбираме”, добавя Вера Лион.

Тя предсказва още, че през 2017 година ще почине първият и единствен президент на СССР Михаил Горбачов.

Според нея, Донецката и Луганска народни републики ще одържат победи (без да споменава какви точно ще са те), както и Сирия. Тя прогнозира и обединение между КНДР и Южна Корея.

Що се отнася до Украйна, страната я чака повторение на Волинско клане, отделяне на части и нов държавен преврат, съобщава „Комсомольская правда”. „Стоят офицери, подредени в редица, и отдават чест, както и руските офицери”, отбелязва Лион.

Тя смята още, че Тръмп ще развали отношенията на САЩ с Украйна и няма да й даде пари. Конфликтът в Донбас ще продължи, а след известно време Русия ще завладее и други градове. „През 2017 г. Нова Русия ще бъде много по-близо до Русия. Не зная как ще се отрази това на живота, но зная, че ще се случи”, уверява ясновидката.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.