Каква ще бъде 2018 година за теб

нумерология

С помощта на нумерологията имате възможност да надникнете в бъдещето и да разберете какви ще бъдат следващите дванадесет месеца за вас.

За целта обаче първо трябва да изчислите личното си число (то е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане), а след това да го съберете с 2018.

Ако при събирането получите числата 11 или 22, трябва да ги оставите така. Но при всички останали случаи трябва извършите сборуване, докато получите число от 1 до 9.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате в изчислението: Ако рождената ви дата е 10.06.1950 година, трябва да извършите събиране на цифрите от деня ви (1+0=1), месецът си остава 6, цифрите от рождената ви година (1+9+5+0=6).

С други думи събирате 1, 6 и 6 и довеждате сбора до едноцифрено число. Така получавате личното число 4, което събирате с цифрите от настоящата година (2+0+1+8=11).

Събирате 4 и 11 и довеждате сбора до едноцифрено число. В крайна сметка получавате число 6, което показва как ще протече година ви.

1. Време е за промени

Годината ви представя възможност да скъсате завинаги със старите си разбирания и да преобразите живота си до неузнаваемост. Възползвайте се от шансовете, които ще се открият пред вас, без да се страхувате от неизвестността. Възможно е първите месеца изпитвате трудности заради това, че сте напуснали зоната си на комфорт, но ако отворите ума си за нови знания и гледни точки, през лятото вече ще сте успял и щастлив човек.

2. Ще преборите егоизма си

През 2018 година ще разберете, че светът не се върти само около вас. Ще си дадете сметка, че за да потръгнат делата ви, трябва да се съобразявате с околните и техните нужди. Ако успеете да преборите егоизма си и се научите на компромиси, годината ви ще бъде една от най-успешните и щастливите досега. Ако все още не сте намерили партньор, със сигурност ще го направите.

3. Очаква ви много работа, но и заслужена почивка

През 2018-та ще се поизпотите. Ще се наложи да се доказвате многократно както в кариерата, така и в любовта. Възможно е да заживеете на семейни начала с половинката си, а това ще ви накара да пораснете по-бързо и да узреете. Но тази година ще ви предложи и много приятни мигове. Пътуване до тайнствена страна, както и няколко незабравими купона, са само част от изненадите, които ви предстоят в следващите месеци.

4. Предстоят ви възходи и падения

През 2018 година ще имате своите звездни мигове. Още през първите месеци ще жънете успех след успех и ще си позволявате глезотийки, за които досега само сте си мечтали. За жалост обаче, има голяма вероятност бързата слава да ви главозамае и да ви извади извън строй. Ако го позволите, със сигурност ще развалите някой от стабилните си отношения и това ще доведе до падения.

Morkadis

5. Животът ви ще се промени много

2018 година е период, в който животът ви значително ще се промени. Възможно е да си намерите нова работа или просто да откриете друго поприще, в което да се изявявате допълнително. Заедно с това има шанс да приключите връзка, която ви е задушавала и натъжавала. Но бъдете сигурни, че няма да ближете раните си дълго. Още през лятото на хоризонта ви ще се появи нова любов, която би могла да прерасне и в сериозно партньорство.

6. Годината ви ще е посветена на другите

През тази година ще изпитате огромна нужда да възобновите контактите си със стари приятели, както и да заздравите връзката си с родствениците си. Неочаквано събитие ще ви даде прозрение и ще проумеете сами много от грешките си. Ще пожелаете да се извините за тях и отново да спечелите доверието на най-важните си хора. Това ще доведе реставриране на стари дружби, както и до възобновяване на предишни романтични отношения.

7. Ще се окажете на кръстопът

Годината ще ви постави пред сериозни предизвикателства. Ще имате възможността да осъществите много от мечтите си, но ще трябва да направите и сериозни жертви в тяхно име. Определено ще ви е трудно да решите накъде да поемете. Напрежение ще усещате и на любовния фронт. Възможно е да се окажете в заплетен любовен триъгълник, от който мъчно ще се избавите.

8. Ще завоювате нови върхове

През тази година ви предстои да изпълните много от целите си. Огромните ви амбиции ще са най-голямата ви движеща сила. Благодарение на целенасочеността и дисциплината си ще се придвижвате бързо към плановете си и нищо няма да е в състояние да ви попречи. През лятото ви очакват незабравими горещи мигове в компанията на човек от друга националност. Но едва ли ще позволите да задигнат сърцето ви бързо. По-скоро ще предпочетете нещата да останат само на ниво флирт.

9. Очакват ви много пътувания

Годината ви ще бъде изпълнена с пътувания, като много от тях няма да са свързани с ваканции, а ще са по-скоро делови. През тази година ще трябва да докажете професионалните си умения и да спечелите уважението на началниците и колегите си. Ако успеете, ще получите мечтаното повишение още преди 2019-та. Дайте всичко от себе си, за да се представите отлично в кариерата, но не забравяйте и за личния си живот. Има опасност той да пострада заради болезнените ви амбиции.

11. Ще се носите на крилете на любовта

Ще запомните 2018 година с емоционалните си романтични изживявания. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще чувстват половинката си по-близка от всякога. Очакват ги мигове на блаженство и удовлетвореност. Необвързаните ще се радват на голяма популярност сред противоположния пол. След няколко краткотрайни флирта най-после ще открият човек, с когото желаят да изградят сериозни взаимоотношения.

22. Ще повишите духовността си

През следващата година ще си дадете сметка, че истинското щастие не се крие в скъпите материалните придобивки и имате нужда да обогатите вътрешния си свят, както и да повишите своята духовност. За тази цел ще се насочите към книги, свързани с религия, философия и психология. Те ще ви помогнат да се самоусъвършенствате в различни аспекти и да сте успешни в кариерата и любовта.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Астро-прогноза за 2018

Уникални астрономически явления през 2018 година

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още подобни новини, харесайте страницата ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.