Какво видяхте първо на снимката? Това говори много за вас

Каква е разликата между стратег и тактик? Вашите действия и емоции се определят от типа личност.
На вашето внимание представяме чудесен тест, който ще ви каже какви сте. Погледнете изображението по-долу – кое животно забелязахте веднага?

4

Ако сте видели образа на котка, вие сте стратег.

Вие планирате задачите си и проектите си в дългосрочен план.

Отхвърляте детайлите и не се съсредоточавате върху подробностите, докато размишлявате върху общата картина, което ви позволява незабавно да оцените ситуацията и да анализирате получената информация. Обикновено имате силни емоции, но те изчезват толкова бързо, колкото и са се появили. Вие лесно се обиждате, но сте доста находчиви.

Ако видите на картината мишка, вие сте тактик.

Вие обръщате внимание на малките неща, които другите не взимат под внимание. Тактиката няма равна в сравнение с изпълнението на грандиозните планове. Вашето желание за задълбоченост ще бъде оценено при организирането на проекти и внедряването на всякакви идеи. Винаги контролирате емоциите си и е трудно да ви обидят. Но ако някой успее да ви нарани, тогава ще го помните дълго след това.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

 

 

За още подобни новини, харесайте страницата ни във Facebook

Един коментар
  1. blag009 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.