Какво очаква Близнаците през 2018 г.

близнаци

Очаква ви една спокойна година без много изненади. Не очаквайте голямо развитие в кариерен план, но е вероятно да получите повишение. Финансово ще бъдете обезпечени – няма да имате проблеми, но няма и да спестите. Очаквайте здравословни проблеми в средата на годината, затова се грижете за себе си и ходете редовно на лекар.

През 2018 г. Венера ще премине през вашия знак, което е чудесна новина. Ще се чувствате в хармония със себе си и околните. Периодът ще бъде благоприятен за започване на нови лични или бизнес взаимоотношения.

Очаква ви голям успех в любовта, онези, които са сами в момента, могат да очакват да срещнат подходящия човек през следващата година. Ако харесвате някого – кажете му го през следващите месеци, защото Венера ще ви направи особено неустоими и ще ви дари с мъничко късмет.

Освен промени в любовно отношение, очаквайте промени и в дома ви – време е да запретнете ръкави, защото ви чакат ремонтни дейности. Освен това семейният ви живот ще бъде доста бурен и напрегнат – роднини често ще ви търсят за помощ, не е изключено да се скарате с някои от тях заради битов проблем.

В началото на годината ще ви се отворят много възможности за кариерно развитие. В този период ще се замислите дали сте избрали правилната професия, дали не е време да смените работата си или да започнете собствен бизнес. Ако вече притежавате собствено бизнес, очаквайте увеличение на клиентите ви. Като цяло ви очакват положителни промени в кариерно отношение, но не очаквайте главозамайващи резултати, всъщност през 2018 г. ще поставите началото на бъдещи успехи. Бъдете търпеливи – трудът ви ще се отплати.

През 2018 г. ще се запознаете с нови хора от най-различни кръгове, с някои от тях, на пръв поглед, няма да имате нищо общо, но ще откриете, че си подхождате чудесно. Някой от тези нови приятели ще окаже огромно влияние върху живота ви и ще ви накара да погледнете на света от нов ъгъл. Ще научите много от този човек и неговото присъствие ще ви насърчи да следвате мечти и идеи, които доста дълго сте пренебрегвали.

През новата година Нептун е в знака на Риби, което ще повлияе положително и на вас. Мистичната планета ще ви зареди с творческа енергия и вдъхновение – ще започнете нови проекти. Освен това ще стане много добри, щедри и жертвоготовни. Добрината ще извира от сърцето ви и вие ще заживеете в хармония със света. Онези от вас, които работят в сферата на медицината или се занимават с доброволчество, ще се радват на най-големи успехи.

Влиянието на Нептун си има и своите недостатъци. Въпреки че ще се раздавате напълно, ще има моменти, в които няма да ви оценяват и вие ще се чувствате невидими. Не позволявайте на такива негативни мисли да ви демотивират.

През 2018 г. Плутон ще бъде в Козирог, така че очаквайте голяма промяна. Старото ще рухне и ще отстъпи мястото си на новото. Ще се откажете от стари навици, ще прекратите връзки, които отдавна ви тежат, ще напуснете работното си място, на което не ви ценят. Най-важното е, че ще се научите да преценявате кое наистина ви е необходимо. Така ще успеете да продължите напред към бъдещето и ще се възродите от пепелта като феникс – напълно пречистени и променени, за да покорите бъдещето.

инфо: dama.bg

Вижте още:

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Поредица от затъмнения и три комети през 2018 година

Астро-прогноза за 2018

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още подобни новини, харесайте страницата ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.