Какво очаква Водолеите през 2018 г.

водолей

Честито, Водолеи! Очаква ви невероятна година. Много от вас ще получат повишение или ще започнат по-доходоносна работа. Няма да имате проблеми в семеен план. Приятелите ви ще бъдат особено грижовни към вас през цялата година. Всякакви финансови проблеми ще се разрешават без много усилия. В средата на годината може да се сблъскате със здравословен проблем, затова обърнете внимание на здравето си.

През 2018 г. Венера ще се намира на много благоприятна позиция спрямо вашия Слънчев знак, което означава, че през новата година ще се радвате на много любов. Ще бъдете в центъра на социалния ви кръг, ще се запознаете с много нови хора и ще бъдете просто неустоими за представителите на срещуположния пол. Онези, които са необвързани, ще срещнат любовта, а обвързаните ще се радват на разбирателство у дома.

Марс ще ви срещне с важен човек, който ще окаже голямо влияние върху живота ви и върху начина ви на мислене.

През 2018 г. ще се отърсите от старото и с пълни шепи ще грабите от новото. Тази година ще бъде белязана от знака на промяната, която ще ви идва от вътре. Вие сами ще търсите начини, с които да промените хода на живота си. Някои хора няма да са съгласни с промените, които възнамерявате да направите, и е възможно да възникнат конфликти. В такива ситуации най-важното е да не потискате емоциите си, а да си поговорите откровено с дадения човек.

Влиянието на Юпитер ще се разпростре главно върху дома и семейството ви. Възможно е да си купите ново жилище или да обновите старото. Отношенията с роднините ви и колегите ви ще се подобрят. Ще се чувствате по-спокойни и сигурни. В същото време ще искате да излезете от зоната си на комфорт и да опитате неща, за които мечтаете от дълго време. Сега е времето да пътувате до екзотични държави и да опознаете нови култури.

От месец юни влиянието на Юпитер ще се усети особено силно върху вашия Слънчев знак. Ще искате да творите, ще сте изпълнени с енергия. Този позитивизъм ще привлече в живота ви много любов.

Втората половина на годината ще бъде благоприятна и за натрупване на повече финансови средства. Използвайте талантите си, за да спечелите повече пари.

През 2018 г. Сатурн продължава своето пътуване през Козирог, което ще повлияе и на вас. Очаквайте чудесни резултати от дейности, свързани с комуникация, литература, образование, право и международни отношения.

Уран пък ще ви подтикне да отворите ума си за нови идеи и концепции. Ще започнете да се интересувате от теми, които преди са ви били чужди. Ще си намерите хоби, което ще се стори странно на някои хора, но точно от него има нужда душата ви, така че следвайте сърцето си.

инфо: dama.bg

Вижте още:

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Астро-прогноза за 2018

Започнете новата година начисто

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.