Какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите, защо не ги погребват

7

Още в началото на годината цялата страна бе потресена от кървавата касапница, разиграла се в Къщата на ужасите в Нови Искър. Там в новогодишната нощ смъртта си намериха петима души: 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му син Георги Юнаков, 72-годишната Еленка Бурджиева, както и 16-годишната доведена дъщеря на Неделчо Нанси Иванова и нейният приятел 18-годишният Боби Иванов.

Малко по-късно в кладенец недалеч от къщата бе открито тялото и на майката на Нанси и жена до Неделно – 44-годишната Кети Кюхова.  За цялата тази касапница виновен бе извергът Росен Ангелов.

Но какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите?

Оказа се, че до вчера е нямало кой да прибере от моргата телата на Кети Кюхова и дъщеря ѝ Нанси. Роднините им все още не са отишли да вземат труповете, за да организират погребението. Сестрата на Кети – Ивет обяснила, че няма възможност.

От своя страна близките на Неделчо, с който Кети е имала връзка, категорично отказали да се погрижат за трупа ѝ и този на 16-годишната ѝ дъщеря. Единственият погребан е 18-годишният приятел на Нанси –Боби.

Опечалената му майка е искала да го положи в земята редом до възлюбената му, но тялото ѝ е „заточено“ в моргата.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

Скандална версия: Истинският убиец от Нови Искър е син на големец от ГЕРБ

Нови Искър: Нещо не се връзва. Или как МВР натъкмява доказателства за абсурдните си версии

Заловиха семейство канибали, изяли 30 човека в Русия

Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.