Какво чертае рождената ни дата за нашия житейски път и личността ни (част 2)

Първа част можете да прочетете ТУК

Според нумерологията съдбата на всеки от нас е до голяма степен предначертана и силно зависи от числата. Така например рождената ни дата предопределя качествата, с които ще дойдем на този свят и житейския ни път занапред.

Първа част можете да прочетете ТУК

-6- НАДЕЖДНИЯТ ГРИЖОВЕН ЧОВЕК

Хората с управляващо число 6 са надарени съветници и консултанти, които с радост помагат на околните. Независимо дали става дума за емоционална или чисто битова подкрепа те се чувстват най-добре, когато са необходими на другите и могат да им бъдат от помощ по някакъв начин. За хората с число на житейския път 6 най-важните приоритети в живота са семейството, любовта и приятелите.

Понеже те са склонни да дават много повече, отколкото получават, често околните се възползват от това и започват да ги приемат за даденост. Това е в състояние истински да нарани всеки човек и особено тях. Един от уроците, които шестиците трябва да научат, е именно да намират баланса между даването и получаването. Друг от уроците им тук на Земята е да не прекрачват границата между грижата за другия и нахлуването в личното му пространство. Хората тип шестица са грижовни, любящи, силно емпатични и подкрепящи. Сред слабите им страни попадат склонността да бъдат деспотични, често критични, самодоволни и да имат неудържим стремеж към перфекционизъм.

-7- РАЗМИШЛЯВАЩИЯТ ТЪРСАЧ НА ИСТИНАТА

Седмиците са талантливи стратези, способни да се справят с всяко предизвикателство, изпречило се на пътя им. Те имат талант за много и най-разнообразни професии. В това число – инженерство, наука, счетоводство, психология, образование, здравеопазване, изследвания, анализи, философия, технологии (и особено компютри  и Ай Ти технологии). Те са особено страстни търсачи на мъдростта, знанието и познанието. Хората с житейски път 7 се опитват подробно да разберат всичко, което ги заобикаля.

Като се започне от устройството на някоя сложна машина и се стигне до Вселенските тайни и метафизичното познание за хората, душата и устройството на Всемира. Те са хората, които непрестанно търсят истината във всяко материално и духовно направление.

Хората седмици ревниво бранят личното си пространство. Често търсят усамотение, за да могат да се отдадат изцяло на собствените си изследвания за света, който ги заобикаля. Те са изключително интуитивни и дълбокомислени. Обожават природата и благата, които тя ни предоставя. За всички хора, но още повече за седмиците, е препоръчително да се занимават с практики като йога, медитация, ци гун и др. Хората с управляващо число 7 са високо интелигентни и много любознателни. Но и нетолерантни, потайни, мнителни и понякога дори цинични.

-8- БИЗНЕС ЛИДЕРЪТ

Осмиците се разделят на два типа. Едните са силно привлечени към парите и техния свят. Заинтригувани са от бизнес сферата и начинанията, свързани с правенето на пари. Това са хора, които предпочитат да работят за себе си. Другата група хора с управляващо число 8 са точно на другия полюс. Те имат пренебрежително отношение към парите и имат склонност да  саботират сами себе си.

Определящи за това в коя посока ще поеме всяка осмица са останалите шест числа от нумерологичния им профил. Все пак хората с управляващо число 8 са надарени с таланта да привличат изобилието и успеха към себе си, стига да си създадат правилната нагласа за това. Сред важните уроци на осмиците е да осмислят „личната сила“. От една страна, да се научат да не ограничават силата на другите хора, насочвайки и контролирайки всичко, което те правят. И от друга – да не позволяват някой друг да отнема собствената им сила, контролирайки техния живот и поведението им. Осмиците са организирани, мотивирани, енергични, силни и много работливи. Но и доминиращи, манипулативни и понякога повърхностни.

-9- СЪСТРАДАТЕЛНИЯТ ХУМАНИСТ

Morkadis

Хората с рождено число 9 са състрадателни, разбиращи и любезни по природа. Те са щедри и често обзети от желание да помагат на другите в личен и професионален план. Сред важните житейски уроци за тях са да се научат на търпение, разбиране и толерантност към всеки тип хора. Много от деветките притежават творчески таланти. Художници, артисти, писатели, дизайнери, музиканти. Но може и да не са изпълнители, а просто да харесват и ценят изкуството. Други подходящи сфери за хората тип деветка са здравеопазването, образованието, политиката, администрацията и социалните дейности. Истинското щастие за хората с управляващо число 9 се крие в безкористното и всеотдайно служене на другите. Макар че за някои тази задача може да се окаже трудна.

Ако житейският ви път е предначертан от числото 9, то вие попадате под влиянието на Марс. Това е и причината много от деветките да са свръх емоционални, страстни и много енергични, с огнен темперамент и променливи настроения. Хората с рождено число 9 често застават зад различни каузи, подкрепят онеправдани и отритнати от обществото индивиди и с всички сили се стремят да направят света едно по-добро място. Сред техните слаби качества се нареждат отмъстителността, агресията, склонността да драматизират и пресилените отбранителни реакции.

Допълнение

Ако написаното в този текст не отговаря напълно или в по-голямата си част на истината, не бързайте да  заклеймявате нумерологията. Просто имайте предвид казаното в началото на текста – че числото на рождения път е само едно от вашите 7 лични числа.

Другите са число на съдбата, число на душата, число на личността, число на зрелостта, число на настоящото име, число на рождения ден.

А за да се изгради прецизно и възможно най-точно вашият профил, трябва да се вземат предвид и всички останали числа. Силно влияние оказва и астрологичният ни знак.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Числата според фън шуй

Вярвате ли в силата на числата?

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.