Какъв ще е краят на 2020-та година за всяка зодия

Вече започваме да отброяваме дните до новогодишните празници, които всички така обожаваме. И въпреки че остават малко повече от 2 месеца, всяка една зодия ще остане приятно удивена от това какво е подготвила съдбата за нея за последните дни на отминаващата година.

Ето как ще завърши годината за всяка зодия:

Овен

Животът ви сега е като пъзел, на който му липсва последното и най-важно парче, но бъдете спокойни. Това много скоро ще се оправи и в края на годината всичките ви проблеми ще се решат, като самите вие ще се изненадате колко радостни ще посрещнете новата 2021 година.

Телец

Въпреки че остават много малко дни до началото на така чаканата от много Нова година, за вас това време ще бъде истински вълнуващо, защото ще научите най-вълнуващата новина, а именно че ще ставате родители.

Близнаци

Краят на тази година ще е истински вълнуващ и ще ви поднесе много изненади. Една от тях ще е предложение за работа, и то в друга държава, като тя ще бъде в мечтана за вас дестинация. Едва ли ще има по-хубав начин да завършите година и да посрещнете другата, сбъдвайки една от мечтите си.

Рак

Въпреки че тази година за вас беше низ от спадове и изкачвания, към края на 2020 всичко ще се нареди за вас повече от успешно, като това важи както в професионален, така и в личен план. Дори в края на заминаващата си година можете да очаквате много нежно и така чакано признание от човека, който е истински важен за вас.

Лъв

Последните месеци за вас не бяха много успешни в любовен план, но към края всичко това ще се нареди и черната линия в личен план ще се смени с бяла. Ще се запознаете със страхотен човек, който ще промени представите ви за любов, близост и привързаност.

Дева

В края на тази година ви очаква раздяла с любимия, но това ще е само за по-добро, защото ще срещнете човека за вас, който ще ви направи истински щастливи. Това ще е вашата втора половинка, с която ще се разбирате с половин дума и любовта ще пламне от пръв поглед, затова бъдете готови и се оглеждайте, за да не изпуснете шанса си.

Morkadis

Везни

Годината ви е преминала доста спокойно и дори монотонно, но много скоро това ще се промени. Промените в живота ви ще са само към по-добро, така че не се тревожете. Бъдете готови за кариерен ръст и успех на работното ви място, като с това ще се увеличат и вашите доходи, като така ще можете да си позволявате много повече неща.

Скорпион

Щастието ще дойде и във вашия дом и личен живот, но трябва да сте готови за него. Очаквайте много приятна и мила изненада много скоро, която ще промени живота ви, и то към по-добро. Но нека не издаваме всичко и това да си остане една приятна новина за вас!

Стрелец

Очаква ви раздяла с близък приятел, но това ще бъде само за по-добро за вас, тъй като едва ли искате около вас да има такива хора, които не са ви реално истински близки. Хубавата новина е това, че на негово място ще срещнете 2-ма души, които много скоро ще заемат специално място в сърцето ви и ще създадете искрено приятелство за цял живот.

Козирог

В края на годината ви очакват много вълнуващи моменти, които ще ви разтърсят из основи. Един от тях ще е това, че на вратата ви ще се появи бившата ви любов, която ще иска втори шанс. Отдайте се на този луд, страстен и незабравим момент тук и сега!

Водолей

Всички ние имаме безброй мечти, които искаме да се сбъднат и да реализираме всичките ни цели. За ваше щастие именно края на 2020 година ще бъде много благосклонна за вас, защото ще сбъднете една от най-съкровените си мечти. Потопете се в момента и просто бъдете щастливи.

Риби

Определено вашата интуиция е много добра и този път тя ви подсказва, че е време за промяна. Дали ще се сдобиете с нова работа или нова връзка – не се знае. Във всеки един случай промяната ще е приятна и ще ви донесе много радостни моменти.

Ето че вече знаете какво може да очаквате в края на тази година. Във всеки един случай е важно да полагате и самите вие старание, за да сбъдвате целите и мечтите си, а не само да разчитате на случайността. Бъдете щастливи и се наслаждавайте на всеки момент!

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

2021: Годината на Белия Метален Вол – какво очаква всяка зодия

Само за жени! Хороскопът ви за ноември

Какво ще стане, ако съберем всички зодии на Бъдни вечер

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.