Как да прочистим енергийните си пътища?

Негативната енергия разрушава нашето биополе, което води до ред лични проблеми, заболявания и превръща живота в серия от неуспехи. Днес около нас има огромно количество информация, която ни влияе на чисти енергийно ниво.

За съжаление голяма част от нея има негативен характер, като например дори новините по телевизора. Човекът подобна на гъба попива всичката тази информация през целия ден. Необходимо е да се борите с тези отрицателни енергийни въздействия. За това ще ви помогнат няколко ефектни метода.

Филтрирайте информацията около вас
Всеки човек сам създава света около себе си – своите мисли, постъпки и желания, които определят вашата съдба. Ключът към личното щастие и просперитета е силната и здрава енергия.

В случай обаче, че вашето биополе е замърсено от много негативни въздействия, тогава няма да сте щастливи, но и ще имате проблеми с постигането на личните си цели и желания.

В света всичко е взаимосвързано и нищо не се случва просто така. Едните хора биват застигнати от лошата си карма, а другите – лесно постигат успехи във всяко начинание. Трябва да се научите да умеете да филтрирате негативната информация около вас, за да не оказва тя негативно въздействие върху енергийните ви пътища.

Избавете се от негатива в живота ви
В никакъв случай не допускайте в обкръжението си да имате хора, които са манипулатори и използвачи, тъй като те могат да замърсяват енергията ви и това да има негативен ефект върху вас.

Злобните и завистливи хора могат да ви пречат да постигате целите си. Важно е и самите вие да можете да контролирате емоциите си, да говорите за тях с вашите близки и приятели, за да не се натрупват те във вас.

Трябва да умеете да постигате душевно равновесие със самите вас, за да можете да имате чиста енергия. Не мислете за миналото и живейте в настоящето.

Ако имате нужда да изхвърлите някъде негативната енергия, тогава можете просто да набиете възглавницата. Подобна методика се използва често и е доста ефективна при справянето с негатива в живота на човека.

Опитайте се да започнете деня си не със социалните мрежи, а с четенето на някой разказ. Дори и да сте получили негативно влияние от някого, можете да го неутрализирате с позитива на вашите близки и приятели.

Именно затова е много важно не само да умеете да филтрирате негативната информация, но и да сте заобиколени от хора, които са ви истински приятели и винаги ще ви помогнат във всяка една ситуация.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Кундалини: Спящата божествена енергия вътре в нас

Ето кои чинии и чаши привличат негативна енергия

Кои са действията, които блокират енергията?

Местата в България, заредени с мистична енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.