Как една жена с години крие любовника си на тавана

2

Валбурга „Доли“ Остерайх била домакиня в своите ранни 30 години, омъжена за собственика на фабриката за престилки „Милуоки“ в щата Уисконсин.

Фред Остерайх бил успешен мъж, който прекарвал дълги часове в работа, а Доли имала нужди, за които Фред никога нямал време – класическата предпоставка за изневяра при един разпадащ се брак.

Един есенен ден през 1913 г. шивашката машина на младата домакиня се разваля и мъжът ѝ праща майстор да я поправи.

На вратата на самотната жена се появява 17-годишният Ото Санхубер, когото домакинята посреща по бельо и халат.

Така започва една афера, продължила дълги години

Първоначално за връзката на двамата любовници знаели само стените на различни хотелски стаи. С времето обаче пламенната страст се пренася и в семейното легло на Остерайх, където младият майстор често се въргалял с палавата домакиня.

Разбира се, влизането и излизането на един и същи мъж в къщата на самотната Доли не оства незабелязано от любопитните съседи и те започват да задават въпроси. Това принуждава любовниците да прибегнат към крайни мерки.

Ото се нанася да живее на тавана на Доли

Той напуска работа и тъй като нямал семейство, никой не се поинтересувал къде е изчезнал. Нощем младият мъж четял книги на свещи и се опитвал да пише приключенски и страстни истории, а денем правел любов с Доли и ѝ помагал в домакинството.

В продължение на пет години мъжът живее на тавана, но съпругът на Валбурга купува нова къща и се налага да се преместят. Това не попречва на необичайната афера. Жената открива къща с удобен таван и изпраща Ото в Лос Анджелис, за да се скрие на тавана, преди семейството да се е нанесло в къщата.

И така всичко продължава постарому до 1922 г.,

когато точно на 22 август Ото дочува от тавана Фред и Доли да се карат и изскача да защити своята любима. Той прострелва Фред Остерайх и заключва любовницата си в Килера, за да не може полицията да я обвини. Така се и случва.

Когато полицията пристига, Доли съобщава, че имало обир и крадецът е прострелял съпруга ѝ. Така и на двамата им се разминава.

Двамата влюбени вече можели да бъдат заедно без да се крият, нали? Да, но в тази история не се случва това.

Morkadis

Вдовицата се мести в нова къща, където отново Ото живее на тавана

Санхубер продължава да пише и дори някои от историите му са публикувани. Докато той се занимава с това, Доли си намерила нов любовник – адвоката Херман Шапиро.

Също като покойният ѝ съпруг обаче той бил много зает, затова тя си намира още един любовник – Рой Клъмб. На него Доли споделя истинската история за смъртта на Фред и го моли да се отърве от оръжието. Когато идва момента, в който се разделя и с Клъмб обаче, той отива в полицията и я предава.

В този случай паралелната връзка на Доли с адвокат я спасява и тя отново се разминава с тежките последици. Шапиро дори се нанася да живее с водвицата, въпреки, че е напълно наясно, че на тавана ѝ живее друг мъж.

Седем години по-късно, когато поредната връзка на Доли се разпада,

Шапиро предава нея и Ото в полицията за убийството на Фред. От случая вече са минали доста години и обвиненията са изгубили своята давност, така Доли и Фред остават ненаказани и на свобода.

Доли Остерайх умира през 1961 г. на 80 г. и оставя след себе си една дълга история с тайни, афери, убийства и скелети в килера… в нейния случай – любовник.

инфо: vesti.bg

Вижте още:

Чинг Ши: От развратница, до най-влиятелния пират в историята

Една история за ревност, безумство и ирландски руини

Наука за изневярата

10-те най-страшни наказания за прелюбодеяние в света

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Един коментар
  1. Никола 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.