Как лъжат мъжете и по какво се различават лъжите на жените?

 

Жените лъжат относно възрастта си, размера на гърдите и обема на талията си

Жените винаги намаляват средствата, изхарчени за нова блуза или пръстен, за прическа или посещение при козметик. Затова пък неизменно преувеличават сумите, необходими им за водене на домакинството и за покупки за семейството.

И накрая, 50 % от жените в света симулират оргазъм, като при това казват: „Мили, това беше великолепно”. Много от дамите лъжат, че не могат да понасят порнографията.

Мъжете казват неистина главно когато стане дама за техните умения и знанията им, свързани с автомобили и друга техника. Лъжат и относно това колко жени са имали в живота си и колко пари печелят в действителност.

При това обясненията на самите мъже защо са излъгали в дадена ситуация, изглеждат доста комично:

„Нима лъжа? Просто не казах цялата истина!“

„Ако бях казал как стоят нещата, щеше да има скандал!“

„Тя винаги ме подозира в нещо. Затова и лъжа.“

„Казах това, което те искаха де чуят.“

„Истината нямаше да им хареса…“

Неутешителният извод се налага от само себе си – всички сме изпечени лъжци! Но Сара Нан – представител на британска социологическа организация, бърза де ни успокои: „Повечето хора лъжат, защото са прекалено вежливи, за де казват истината”.

Изследователи от Виенския университет пък смятат, че изкуството на измамата е важна съставна част от оцеляването във всекидневието.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Седем разлики между мозъка на мъжете и жените

Вечният въпрос жените или мъжете имат по-дълга памет вече има отговор

Холандски учени: Мъжете могат да живеят до 114,1 г., жените – до 115,7

Жените се представиха по-добре от мъжете в експеримент за живот в Космоса

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.