Как номерът на апартамента се отразява на живота ви?

Ето какво означава номерът на апартамента ви!

Ако нумерологичното значение на апартамента съвпада с вашата енергия, ще ви е удобно, буквално ще чувствате, че „домът и стените ви помагат“, а вашият дом е вашата крепост.

Обикновено казваме, че енергията на мястото, в което живеем, зависи от предишните жители или като цяло от мястото, където се намира апартаментът или къщата. Адресът не е от такова значение. Но номерът на апартамента, като датата на раждането ни, има връзка с това как ще се чувстваме ние и другите членове на домакинството в него.

Случва се членовете на едно и също семейство да се чувстват дискомфортно у дома, а в същото време в други домове да се чувстват комфортно. Това се обяснява с факта, че енергията на конкретен човек може да не е подходяща за енергията на къщата.

Как да разберете защо това се случва?

Предлагаме да разберете какво означава номерът на апартамента, в който живеете или в който планирате да се преместите.

Ако нумерологичното значение на апартамента съвпада с вашата енергия, ще ви е удобно, буквално ще чувствате, че „домът и стените ви помагат“. В противен случай може да имате главоболие, чувство на тъга и неразположение от различно естество.

Така че, за начало, изчислете нумерологичния номер на апартамента си и установете как живеете. Изчислението е много просто: например, номер на апартамент 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. „3“ е нумерологичното число на апартамент 138.

Номер 1. Планета – Слънцето

Тази апартамент изпълва собствениците с творческа енергия и радост от живота. Той позволява на човек да се откроява, да привлича вниманието на околните. Ще бъде удобен за художници, поети, писатели, журналисти. Апартаментът трябва да има много различни цветове, а доминиращата гама да бъде оранжево червена. Атмосферата в този дом е безгрижна и открита. Но блясъкът е предназначен само за добрите хора, докато злите в такава къща ще понесат само загуби.

Номер 2. Планета – Луна. Интуиция и съзерцание.

Апартаментът е подходящ за хора, работещи с малки деца, за готвачи и музиканти. Основният акцент в такъв апартамент трябва да бъде върху огледалата, а основният цвят трябва да е мек крем, с малка част от изумрудено зелено. Внимавайте за външния вид на банята – тя трябва да бъде безупречна.

Номер 3. Планета – Марс. Воля, решителност, действие!

Този апартамент не е за мързеливи хора. Ако сте пасивни, решенията ще се вземат вместо вас. Този апартамент ще трябва да бъде ремонтиран през цялото време: водопровод, брави, столове… Собствениците трябва да са в добра форма и в постоянно движение, в противен случай стагнацията на енергията ще донесе болест. Интериорът трябва да е червен. Най-активните места са тоалетната и коридора, погрижете се за тях.

Morkadis

Фигура 4. Планета – Меркурий. Контакти.

Крайната честност трябва да „живее” в такъв апартамент – лъжата ще се върне при вас! Животът в тази къща често е привлечен от пътувания. Пригответе се да общувате много, не само у дома, но и на работа: този апартамент ви обещава много диспечерска работа. Основните неща в интериора са обекти, свързани с информация: като се започне от телевизор и телефон, и се завърши със снимки на стените и йероглифи в рамка. Е, благоприятните цветове ще бъдат синьо, сиво, както и синьо и жълто.

Номер 5. Планета – Юпитер. Разширение.

Тук всичко е глобално: животът на този апартамент може да бъде свързан с политиката и науката – всичко служи за обединяване на хората в името на една идея. Лилавият цвят е подходящ за този дом. А бронзовите предмети, особено донесени от далечни страни, ще служат като истинска декорация. Не си позволявайте да се сърдите – и с вас всичко ще бъде наред. Да, не забравяйте за обширната библиотека!

Номер 6. Планета – Венера. Почивка, любов и комфорт.

Жителите на такъв апартамент имат късмет! Тук живеят или мили и гостоприемни хора, или запалени кавгаджии. Цветовете са много топли: в бежово и кафяво. Декорът на тази къща включва големи меки дивани, кръгла маса, килими, цветя… Обикновено в такъв апартамент обичат да се грижат за животни – котки, кучета. Не се карайте в този дом, подбудителят на кавгата винаги ще бъде виновен.

Номер 7. Планета – Сатурн. Изпитания!

Жителите на такъв апартамент често са в затворени обстоятелства и изпитват различни видове ограничения. Но не всичко е толкова лошо! В същия апартамент ще можете да овладеете някои професионални умения. Основното нещо – по-често анализирайте вашите дела и действия, гладът и часовете по йога ще са от полза!
Преобладаващият цвят е тъмно син. В интериора няма доминанти.

Фигура 8. Планета – Уран.

Това е апартаментът на астролозите и ясновидците, ако някой прагматик и материалист попадне там, той ще се окаже на дъното. В този апартамент винаги ще бъдете заобиколени от приятели. За неговия дизайн използвайте ярките цветове на дъгата, небесносиньото също трябва да присъства! Внимавайте с електрическите уреди и поддържайте прозорците чисти.

Номер 9. Планета – Нептун. Изключително тежък апартамент!

Той е подходящ за свещеници, музиканти, моряци и екстрасенси. Тук лесно ще се лутате в неосъществени мечти и ще придобиете много лоши навици. Този апартамент е като Бермудския триъгълник – нещата винаги някъде изчезват и всичко е лишено от здрав разум.

Сега можете да проверите как вашият апартамент и атмосферата в него се свързват с предложената характеристика.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Каква жена си според първата буква на името, което носиш

Цифрите в съня променят съдбата

Ангелска нумерология – значение на повтарящите се цифри

Какво ви е предопределила съдбата още преди да се родите?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.