Камера улови зловещо безтелесно същество, тормозещо спящ мъж (видео)

Снимка: youtube.com

В началото на видеото завесите се отварят сами.

След миг на прозореца се появява зловещ силует на същество, което очевидно не е от този свят. Призракът, както бе наречен от потребителите, гледа спящия човек почти минута.

Домакинът, очевидно усещайки присъствието на нечисти сили, се събужда. След като се скита из стаята и връща завесите на мястото им, той отново ляга в леглото, надявайки се да заспи. Но плановете му не са били предопределени да се сбъднат.

След минута призракът, който бил извън прозореца, вече е вътре, той продължава да гледа от дупката в стената. Но съществото не е бездействащо – вещи започват да се движат из апартамента – и отново събуждат собственика. Остава само да изчакаме кога мъжът ще забележи призрака под носа си.

След минута лутане от едната страна на стаята до другата, жертвата на призрачното преследване все пак хваща погледа на госта върху себе си. От страх човекът губи равновесие. Въпреки факта, че видеото е придобило популярност, в коментарите потребителите изразиха съмнението си относно автентичността му.

източник: blitz.bg

Вижте още:

Снимаха призрак на жена в замък от 16 век

Призракът на монахинята от Палермо

Мистериозен еднокрак призрак тормози хората в Лаос

Камера за наблюдение в училище засне призрак (видео)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.