Канибали са провалили изборите в Папуа

папуа

Изборите в Папуа Нова Гвинея бяха провалени от канибалите.

Членовете на сектата на канибалите изядоха местните шамани, които обирали населението. След това хората просто се страхуваха да отидат до изборните урни, пише The Telegraph.

Серията убийства бяха извършени в покрайнините на град Маданг. Около 500 последователи на култа убили и изяли пет мъже и една жена. Самите канибали твърдят, че техните жертви са практикували черна магия в отдалечени селца и са взимали пари от болни хора.


Канибалите, както те самите разказали в полицията, се опитали да спрат магьосниците. Но постепенно започнали да вярват в особеностите на култа си, след което започнали убийствата на магьосниците, а след това и тяхното похапване.

След като полицията успяла да попадне на следите на човекоядците, зад решетките са се оказали 29 члена на сектата, като между тях е имало и 13-годишно момче. Непосредствени убийци били 12 души, а в изяждането им участвали всички членове на сектата. Същевременно лидерът на канибалите – член на местен съвет – останал на свобода.

Вижте още:

НАЙ-БРУТАЛНИТЕ РИТУАЛИ

инфо: http://www.novini.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.