Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

торнадо

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

Може да сте от хората, чиято ярост пламва от нещо малко или са нужни доста фактори, които да извадят тъмната страна на характера ви навън. Това също си личи от зодиакалния знак.

А ако искате да проверите колкото жестоко може да пострадате от раздразнението на една зодия, само може да си представите какви щети предизвиква стихийното бедствие, с което се свързва.

1. Овен – Пожар

Точно като пожарите Овните може да избухнат светкавично и за всяка дреболия. Когато се ядоса, може да помете всичко пред себе си, а хората, които се опитват да го успокоят, няма да се отърват без изгаряния. Гневен ли е представител на зодия Овен, не бива да заставате на пътя му, докато не изрази всичките си емоции и сам не се потуши.

2. Телец – Цунами

Само защото Телецът не реагира видимо на провокациите ви, това не означава, че не беснее от вътре, а когато реши да излее гнева си, ще го направи без ни най-малко да очаквате. Като цунами той ще помете всичко пред себе си и ще е късно да търсите спасение. Телците търпят дълго, но като се ядосат, е твърде късно да се извинявате.

3. Близнаци – Пясъчна буря

Гневът на Близнаците е непредсказуем като пясъчна буря и дори да изглеждат свръхяростни, бързо им минава. Близнаците не могат да контролират емоциите си и когато тъмната им страна излезе наяве, най-добре се покрийте и не правете нищо, за да ги успокоявате. Те могат да сменят настроенията си бързо и само след няколко минути отново ще са весели и забавни.

4. Рак – Гръмотевична буря

Въпреки че е шумен и зрелищен, гневът на Раците не е застрашителен и няма да ви нарани. Ако сте направили някаква грешка и сте виновни, не очаквайте да го подминат с безразличие, но когато кажат всичко, което им е на сърце, може дори да ви опекат сладкиш. Ще гръмне и ще светне няколко пъти, но след това всичко ще е по старому.

5. Лъв – Изригващ вулкан

Когато ядосате един Лъв, бягайте далеч, защото животът ви е в опасност. Те са истински вулкани и организират цяло представление, когато са раздразнени, разочаровани или наранени. Окото им няма да мигне и ще ви унищожат пред публика, като накрая ще твърдят, че сами сте си виновни за случилото се, понеже сте ги предизвикали.

6. Дева – Виелица

Morkadis

Ако представител на зодия Дева е ядосан, то има логична причина за това и най-вероятно е търпял доста дълго поведението ви, преди да му писне. За да оцелеете след техния гняв, трябва да сте отлично подготвени – с лекарства и оборудване. В противен случай няма да ги видите повече. Но първо ще направят така, че и вие да се чувствате предадени, както са се почувствали те.

7. Везни – Суша

Когато сте разочаровали представител на зодия Везни, не очаквайте драми. Те няма да плачат на рамото ви или да спретват сърцераздирателни сцени, а единствената емоция, която ще видите от тях, е пълно безразличие. Те ще ви карат да жадувате като при суша за тяхното внимание и комплименти и ще ги спечелите отново, само ако провокирате тяхното милосърдие.

8. Скорпион – Земетресение
Да ядосате представител на зодия Скорпион е все едно си правите хаякири и му казвате – Да, живях достатъчно, време е да ме довършиш. Гневът на Скорпионите е като земетресение и ще ви разкъса на малки парченца, ако сте го разочаровали с нещо и не сте отговорили на очакванията му. Скорпионският гняв трудно може да се предскаже. Никой не знае кога ще се появи и колко силен ще бъде.

9. Стрелец – Лавина

Ако зодия Стрелец е разгневен, непременно някой ще пострада. Липсва ли ви авантюристичен дух и ако изненадите не са по вашия вкус, най-добре стойте далеч от представителите на тази зодия. Характерът на тези хора не е за вас, щом търсите спокойствие и еднообразие, защото в противен случай, ви очакват големи неприятности.

10. Козирог – Наводнение

Когато Козирог се ядоса, той няма за цел да ви нарани или опустоши, а само да ви даде ценен урок. Той може да е чудовищно спокоен, когато излива яростта си и без капка емоция да ви говори най-отвратителните неща, които сте чували. Но въпреки че предизвиква паника, винаги може да се възстановите от безпощадната критичност на Козирога и да направите така, че това да не се повтаря.

1. Водолей – Ураган

Яростта на Водолея може да започне като най-невинни забележки, но когато набере скорост, ще ви вдигне във въздуха. Забележите ли, че Водолей излиза извън кожата си и ви повишава тон, най-добре се скрийте и се подгответе за истински ураган. Той винаги предупреждава, че идва, и ако не сте се обезопасили, вината е само ваша.

12. Риби – Торнадо

Няма шанс да оцелеете, когато сте ядосали представил на зодия Риби. Те може дълго да търпят, да се съобразяват и да се поставят на ваше място, но ако прекалите и им се качите на главата, с вас е свършено. Когато сте прекалили с добрината на Рибите, най-добре си събирайте багажа и никога повече не ги приближавайте, защото иначе сте мъртви.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.