Кои са душите-близнаци?

Душите-близнаци са феномен, който за пръв път се описва от древногръцкия философ Платон. Той смята, че бог Зевс разделя праисторическите мъже на две половини от мъже и жени. Така всеки човек има душа, която дели със своята срещуположна половина.

Връзката между душите-близнаци е свещена, непобедима, безусловна и енергийно заредена. Съюзът между тези две половини е допълващ, пречистващ и духовно извисен.

Разликата между душите-близнаци и сродните души съществува. Тя се откроява в това, че сродните души могат да се появят няколко пъти в живота, докато близнаците са единствени по рода си. Противно на повечето очаквания, връзката между пламъци близнаци не протича като в приказките.

Точно обратното – тя преминава през различни бурни етапи, за да помогне на двете половини да се изчистят, да простят и да се трансформират към по-добро. Ето какви са те:

1. Предистория

За душите-близнаци е характерно, че, още от своето детство те предусещат, че има човек като тях. Те изпитват сигурност, че ще срещнат човек, предназначен за тях, и това усещане се засилва с течение на времето.

2. Съдбоносни знаци

Душите-близнаци постоянно се сблъскват със знаци, които им подсказват за срещата един с друг. Те се чувстват необяснимо привлечени към нещо, което по-късно ще припознаят в своята половина.

3. Срещата

Срещата между душите-близнаци е неочаквана и вълнуваща. Двамата души не са подготвени за нея, но още тогава предусещат, че са взаимно свързани и специални един за друг.

4. Опознаването

Това е първоначалният хубав етап от запознанството, в който душите-близнаци показват само най-доброто от себе си. Те усещат, че си принадлежат и че сякаш се познават от минал живот. Връзката между техните души е осезаема още тогава.

5. Сблъсъци и конфликти

Това е преломният момент във връзката, когато душите-близнаци трябва да видят тъмната страна на другия. В този етап излизат неща от миналото, които трябва да бъдат разрешени, за да се постигне пречистване и уединение. Това е изключително труден и интензивен момент за връзката, от който зависи нейното бъдеще.

Morkadis

6. Пречистване и безусловна любов

Този етап настъпва след пречистването, прошката и себеосъзнаването. Тогава двамата души са изкарали най-негативното от себе си, но са го допълнили с най-доброто от ближния. Така се образува силен съюз, който не може да бъде победен.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Стара душа ли сте? Да, ако отговаряте на тези две условия

6 признака показващи прераждането на душата

Как душата на детето избира своите родители?

След смъртта всяка душа „отива на своето място“ в света на свръхфизическото

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.