Кои са магическите свойства на обикновената метла

pixabay.com

Как тя може да помогне да изчистите къщата си от негативна енергия? В европейската магия метлата не е само въздушен транспорт за вещици, а преди всичко е символ на комфорт и семейно благополучие. Нейните свързани снопчета са знак за единството на семейството. Когато те започнат да се разпадат, това е предвестник на потенциален конфликт.

От такава метла трябва незабавно да се отървете. За да не може вашия дом да бъде напуснат от благополучието, трябва поне от време на време да метете с метлата, а не само да включвате прахосмукачката, пише Другите новини.
Метете винаги в посока към прага. Като съберете боклука на купчина, не бързайте да го изхвърляте: зад метла често се крие разтревоженият от почистването домашен дух, и вие рискувате да се отървете от него заедно с боклука.

Изчакайте половин час – нека духът се успокои и се премести на друго място. Ако сте си купили нова метла, не я носите веднага у дома – това може да донесе неприятности, макар и малки. Отначало преметете близо до мястото, където е направена покупката, и си пожелайте си нещо , свързано с вашето семейство. То непременно ще се сбъдне, но с уговорката, че не сте прекалено алчни.

Метлата може да се използва и като защитно средство. Вземете две еднакви чисто нови (това е задължително условие) шевни игли, свържете ги на кръст и ги пъхнете в метлата.

Тогава я сложете до входната врата с дръжката надолу – и метлата ще защитава вашия дом, разпръсквайки външната негативна енергия преди да ви нанесе вреда. Тези, които имат кошмари, е препоръчително да поставят метла над леглото си.

Не истинска, разбира се, а малка сувенирна метла. Но с нея преди това трябва да се измете малко пода, а след това поставете в нея кръст от шевни игли.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

КОИ БИЖУТА СМУЧАТ ОТ ЕНЕРГИЯТА
НЕ СПЕТЕ ВЪРХУ ПРЕСЕЧЕНИТЕ ЛИНИИ НА ХАРТМАН
ЧЕРВЕН КОНЕЦ ЗА ЗДРАВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

2 коментара
  1. pilence2 8 години ago
  2. niki 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.