Кой герой от „Игра на тронове“ си ти според зодията

“Игра на тронове“ е сага, която завладя сърцата на милиони по света – под формата на книги и увлекателен сериал.

„Игра на тронове“ всъщност е името на първата книга от епичната фентъзи поредица „Песен за огън и лед“, чийто автор е Джордж Р. Р. Мартин. За първи път тя излиза през 1996 година.

Оттогава до ден днешен са публикувани още 4 книги за утопичния континент Вестерос и неговите обитатели, оплетени в заговори, предателства и съюзничества.

„Сблъсък на крале“ излиза през 1999, „Вихър от мечове“ – пред 2000, „Пир за врани“ – през 2005, а „Танц с дракони“ – 2011.

До края на поредицата „Песен за огън и лед“ остава да се публикуват още 2 книги „Ветровете на зимата“ и „Мечта за пролет“, но все още никой не знае кога ще бъде премиерата им. Самият Джордж Мартин забавя пускането на „Ветрове на зимата“ вече 2 години (първите му планове бяха да я лансира за почитателите си през 2015-а)

След успеха на книгите, които се отличават от повечето творби в жанра с реалистичните и дълбоко развити персонажи, твърде беглата употреба на магия и поглъщащото повествование за заговори и политически маневри, развиващи се на фона на реалистични събития, HBO реши да екранизира сюжета в сериал, който е повече от успешен.

В момента актуален е неговият 7-ми сезон, чийто финал предстои на 28 август. До края на сериите остава още един сезон, осми, който се очаква да се появи догодина и който ще съдържа 6 епизода.

А сега провери кой герой от „Игра на тронове“ си ти според зодията и виж дали съвпада с твоя любим.

1

Овен: Ти си Денерис Таргариен – целеустремена, огнена и покоряваща.

2

Телец: Ти си Тирион Ланистър – мъдър, с чувство за хумор, придвидлив.

4

Близнаци: Ти си Аря Старк – учиш се бързо, умееш да оцеляваш на всякакви трудности и се адаптираш лесно към всяка ситуация.

5

Morkadis

Рак: Ти си Джон Сноу – носиш смело сърце и обичаш да се раздаваш за хората, които обичаш.

6

Лъв: Ти си Джайм Ланистър – лидер, водач с отлични ръководни умения.

7

Дева: Ти си Санса Старк – понякога хората те подценяват заради добротата ти, но по-близките ти знаят колко рационален ум носиш в съзнанието си.

8

Везни: Ти си Сам Тарли – любопитен, досетлив, обичаш предизвикателствата.

9

Скорпион: Ти си Тормунд Джайънтсбейн – див, провокативен, загадъчен човек, от когото винаги можеш да очакваш неочакваното.

10

Стрелец: Ти си Церсей Ланистър – винаги имаш план в главата си как да извлечеш най-доброто от всяка ситуация за себе си и хората, на които държиш.

1

Козирог: Ти си Бриен от Тарт – войн по душа и сърце, защитник на слабите и онеправданите, умееш да водиш битки в живота си, които печелиш с лекота. 2

Водолей: Ти си Варис – умерен, общителен, умеещ да комуникира с всеки според ранга му и да научава преди всички важната информация.

3

Риби: Ти си Бран Старк – странен, мистичен, но винаги мислещ доброто на хората около себе си и искащ да помогне.

инфо:  edna.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.