Копието на съдбата донесло гибелта на Хитлер

копие

След смъртта на Фридрих I Барбадоса Копието на съдбата убива и друг свой притежател – Адолф Хитлер

След като Третият райх анексира Австрия, Адолф Хитлер влиза триумфално във Виена. На 14 март 1938 г. той отива в двореца Хофбург, влиза директно в залата с Копието на съдбата и остава сам с митичната реликва повече от час. После заповядва на СС да реквизират легендарното оръжие и да го отнесат в Нюрнберг. Прехвърлянето става с брониран влак. Нацисткият диктатор дотолкова е обладан от реликвата, че започва да твърди, че Копието на съдбата му е принадлежало в някой предишен живот.


Гибелта на Хитлер, губейки Копието на съдбата

На 19 април 1945 г., един ден преди рождения ден на фюрера, Берлин е превзет от Съюзническите войски и по-конкретно от американците. На 7 август те влизат в противовъздушното скривалище на Панир Плац, където Хитлер е пазел съкровището на Хабсбургите и обявяват, че Копието на съдбата вече е притежание на американското правителство. За да е съвсем драматична и мистична историята, някои автори твърдят, че реликвата е взета от американците точно в деня, когато Хитлер се самоубива. Така се изпълнило проклятието, че собствениците на копието умират, когато се лишат от него.

След като се запознават със съкровището, американците благородно го връщат на Австрия включително с Копието на съдбата. През 1946 година обаче реликвата се появява в Лос Анжелис, което буди съмнения, че Чичо Сам е върнал на австрийците копие на ценната реликва. Ето защо сега САЩ държат в ръцете си съдбата на цялото човечество – твърдят любителите на конспиративните теории.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ТАЙНА, ПАЗЕНА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ – АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е ДЪЩЕРЯ НА ХИТЛЕР?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

5 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. ььь 9 години ago
  3. Николай Николов 7 години ago
  4. Анонимен 7 години ago
  5. Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.