Коя е тайнствената зодия Паяк и какви са хората, родени в нейния период?

%d0%bf%d0%b0%d1%8f%d0%ba

Освен Змиеносеца в астрологичните апокрифи можеда се срещне и друга мистериозна зодия – Паяк, която е била премахната от астрологичната карта, защото е сочена като фатална.

Зодия Паяк е обхващала периода от 16 май до 12 юни – между зодиите Близнаци и Рак, и се считало, че хората с този зодиакални знак са много талантливи и имат необикновена съдба. С тази зодия са Джон Кенеди, Мерилин Монро, папа Йоан Павел II и Анджелина Джоли.

Вярва се, че зодията е премахната във времената на Римската империя, тъй като е твърде опасна. Това е бил рожденият знак на много магове и жреци, като ги белязала със съдба, пълна с обрати.

Гай Юлий Цезар, които е бил изключително суеверен, смятал, че Паякът в зодиакалната карта носи нещастие на римляните и затова разпоредил да отпадне.

Планетата-управител на зодия Паяк е била Луната, заради което характерът на родените в този период се смятал за много променлив. Представителите на зодията имали необикновени дарби като предсказване на бъдещето и намиране на изчезнали хора и предмети.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. reginacordium13 7 години ago
  2. Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.