Къде е легендарният „златен“ влак на нацистите

влак

Изчезналият нацистки „златен“ влак от периода на Втората световна война се намира между руските градове Смоленск и Вязма.

Това твърди инженер, пожелал анонимност, цитиран от адвоката си Михаил Кантор в Берлин.

Твърдението противоречи на казаното от полския заместник-министър на културата Пьотр Зучовски. Наскоро той обяви, че легендарният влак се намира някъде в Полша.

И докато зам.-министърът казва, че е 99% сигурен, че влакът на нацистите е някъде в страната му, анонимният инженер изтъква, че от години търси влака с помощта на модерно геоложко оборудване.

Т.нар. „златен“ влак на нацистите се смята за заровен в тунел при отстъплението на германците от Полша през 1945 г. Твърди се, че в него има около 300 тона злато, както и диаманти и други скъпоценности.

инфо: dariknews.bg

Вижте още още: 

ИМАНЯРИ ОТКРИЛИ НАЦИСТКИ ВЛАК С 300 ТОНА ЗЛАТО, ИСКАТ 10%

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.