Лимоните премахват негативната енергия

pixabay.com

Магическите свойства на лимона са малко познати. Лимонът може да балансира енергията в дома и да ви донесе късмет.

Лимоните са истинско съкровище. Те се използват не само за ароматизиране на напитки. Хомеопатичните му ефекти могат да се използват за балансиране на отрицателната и положителната енергия.

Положителната енергия влияе върху качеството на живот, здравето, взаимоотношенията и социално-икономическия статус на човек.

Традиционно лимоните се използват в кухнята. Малцина могат да си представят живота си без чай с лимон ​​сутрин или без вода с лимон.

Лимоните обаче могат да се използват и за поддържане на положителната енергия в дома, тъй като много хомеопати казват, че тези плодове могат да неутрализират негативната енергия и да помогнат за възстановяване на хармонията.

Лимоните имат приятен аромат. Лимоновата есенция освежава дъха и подобрява концентрацията. Това нормализира кръвното налягане и намалява стреса.

През нощта е препоръчително да поставите 4 разрязани лимона в купа и след това, да ги поръсите със сол. Поставете купата с лимони на нощното шкафче до леглото и я оставете там за една нощ.

На сутринта ги сложете в торбичка и ги изхвърлете, без да ги докосвате. Ще почувствате положителната промяна само след 3 дни.

Поставете по 3 лимона в стаите на къщата. Лимоните освежават въздуха и внасят положителна енергия.

Можете също да смесите малко вода с лимонов сок. Напръскайте ъглите на стаята. Това ще премахне негативната енергия и ще отблъсне мравките и други насекоми.

Имате нужда от естествен амулет? Сварете лимонови кори в чиста вода, оставете ги да изсъхнат и след това ги носете със себе си.

Вече знаете за невероятните магически свойства на лимона. Уверете се сами в неговата невероятна сила.

Morkadis

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Солта премахва негативната енергия в дома

Съзнанието е като енергията. Не изчезва и не може да бъде унищожено

Положителна енергия в дома – правила за поддържането й

Петър Димков: Неплодните дървета предоставят цялата си енергия на нуждаещия се човек

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.