Любител археолог е открил ключът за създаване на машина на времето в календара на маите

маите

Тайната на пътуването във времето бе разгадана. Ключът към нея се криел в тайнствения календар на маите, който вещаеше края на света през 2012 г.

Във видео обращение, публикувано онлайн, любителят археолог Тимъти Алън твърди, че е разгадал поредица от древни кодове, оставени от южноамериканската цивилизация, които ще позволят създаването на машина на времето и отварянето на времеви портали.

Алън, който се представя като 3D археолог, обяснява, че след е прекарал последните 5 години в задълбочени проучвания, благодарение, на които е разгадал закодираното послание, скрито в тайнствения календар на маите.

Цивилизацията на маите винаги е била свързвана с множество легенди, а календарът им неведнъж е бил в основата на множество конспиративни теории и страшни пророчества за края на света. Сега обаче псевдоученият представя една странна нова теория, обвързваща древния календар с идеята за пътуване във времето.

В отчаян опит да привлече вниманието на света към своята работа Алън качи част от изследванията си в YouTube и обясни своите изумителни открития.

„Исках само да споделя с вас работата си през последните пет години възможно най-скоро“, казва той.

Алън подозира, че маите са имали достъп до познание, касаещо пространството и времето, пише Earth and Planetary Science Letters.

Според Алън неговите констатации са абсолютно достоверни и са били потвърдени от старейшината на индианско племе в Гватемала, свързано с маите.

Той отбелязва, че разшифрованият от него код открива нов език с много значения, създаден с цел промяна на съзнанието на човека.

Алън твърди, че тайните кодове в календара му позволяват да начертае и да създаде „божествена“ карта за пътуване по време, а след това и машина, с която да осъществи това пътуване.

Според съмнителните изследвания на Алън съществуват два вида портали — портали за себеопознаване и времеви портали.

Изследователят е убеден, че откритието му ще помогне не само за спасяването на човечеството от покварата на съвременния свят, но и ще заличи ламтежът за пари и власт, които са обзели хората.

Morkadis

Алън обаче не спира до тук. Той заявява, че календарът на маите е създаден, за да променя умовете на хората.

Сега той възнамерява да използва новопридобитите си знания, за да разработи времева карта, да отвори времеви портал и да даде началото на нова ера, която според него ще завърши с преоценка на човешките ценности.

Според много конспиративни теории древните календари, като този на маите, съдържат в себе си тайните на космоса, пространството и времето. Някои смятат, че те са били донесени от извънземни цивилизации, а според други, те са оставени от древните свръх хора, някога на планетата ни много преди да се появят първите племенни общности, от които произлизат съвременните хора.

инфо: fakti.bg

Вижте още:

8 доказателства, че пътуването във времето е реалност

Има два типа пътуване във времето и учените са съгласни, че поне един от тях е възможен

Никола Тесла създава машина за пътуване във времето. Експериментът “Филаделфия“ го доказва

Тръпки ще ви побият от мистериозните свойства на времето!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.