Любовен хороскоп за септември

Очакват ни много емоции

Месец септември идва с много различни емоции и събития по отношение на любовта. Романтика няма да липсва, но са възможни и конфликти, които ще ни подтикнат да взимаме бързи решения. За някои представители на зодиака предстои нова любов, докато други ще се наложи да полагат повече усилия във връзката си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера и Марс се следват един друг през месец септември и ще ви дарят с мощни чувства, зашеметяващ чар и късмет в любовен план! От друга страна, Юпитер и Сатурн ще добавят още повече емоции, помагайки ви да затвърдите съществуваща връзка или да надградите нова. Разбира се, от ваша страна ще бъдат необходими някои отстъпки. Ще трябва да контролирате желанието си да намерите партньор, който е преди всичко много добре материално. Алчността само пречи. Имате всички предпоставки да стартирате или поддържате красива любовна връзка.

Телец

Вашият социален и професионален живот ще ви отнеме голяма част от енергията. Хубавото е, че родените под знака на Телеца ще се радват на подкрепата на Венера, когато става въпрос за любовта. Вашето очарование, чувствеността ви ще се повишават и ще ви помагат в интимните отношения. Възползвайте се от тази енергия, за да подобрите настоящата си връзка. С Марс в Дева, срещу Нептун, вие ще комуникирате лесно и ще споделяте желанията си с любимия човек.

Близнаци

През първите две седмици на новия месец Меркурий и Венера ще бъдат в тригон, ще ви гарантират лекота в комуникацията, чар, добро настроение. И все пак, бъдете внимателни. Желанието ви да успеете в работата понякога надделява над любовните въпроси. Също така избягвайте манипулацията и изразявайте открито чувствата си. Не бъдете твърде взискателни в очакванията си. Оставете другия да има право на грешка. Ако оставите драмата настрана, септември ще ви зарадва с приятни любовни емоции.

Рак

Венера ще помогне на Раците да възстановяват хармонията в дома. Също така ще повиши вашите умения да съблазнявате, ще улесни флиртовете, ще благоприятства срещите и романтиката. Това е прекрасно, но Сатурн може да попречи и да забави осъществяването на някои ваши желания. Внимавайте с емоциите, с думите, които изричате. Септември е идеалното време да подобрите връзката си, а не обратното, както и да развиете нови любовни взаимоотношения. Възползвайте се от хубавата енергия и бъдете търпеливи.

Лъв

Някои от представителите на зодията ще бъдат пред избор – дали да сложат край на връзката си или да се впуснат в любовното приключение. Венера ще ви помогне да намалите напрежението, дори ако различните ви мнения по някакъв начин ви отдалечат с половинката. В края на месеца комуникацията значително ще се подобри. Бъдете внимателни към нуждите си един към друг и не използвайте чара си, за да манипулирате. Разчитайте на вашата отдаденост да помогне за подобряване на любовната ситуация и не бързайте с взимането на решения.

Дева

Новолунието този месец ви кани да започнете нов цикъл на разширяване. Искате ли да разширите хоризонтите си, да преместите това, което ви пречи, да имате повече свобода? Сега може да го направите, но използвайки енергията си, за да подобрите включително и любовния си живот, не налагайте волята си над тази на партньора. Вместо това спрете и помислете дали взаимоотношенията ви не се нуждаят от повече романтика, споделяне, грижа за другия. Месецът е подходящ за преоткриване един друг с любимия човек.

Morkadis

Везни

Сатурн ще ви напомни да се успокоите и да разгледате по-отблизо любовните си взаимоотношения, да ги поставите като през сито и да погледнете на тях с разум, а не с емоции. Въпреки това свободно ще изразявате преливаща чувственост. Разчитайте на Венера в това да постигнете своите желания, но без да бъдете алчни и манипулативни. Има добри предпоставки да подобрите семейните си отношения. Любовта ще ви носи хубави емоции и новости.

Скорпион

Новият месец ви дава възможност да срещнете нова любов или да заздравите връзката си, ако имате такава. Въпреки това, Юпитер и Сатурн може да се опитат да ви попречат. Не драматизирайте и не се опитвайте да манипулирате партньора си. Важно е да комуникирате ясно, за да бъдете сигурни, че другият ви е разбрал напълно. При някои Скорпиони Уран ще доведе до резки промени в брака. Мислете добре, преди да вземете решение, без значение дали става въпрос за раздяла или обвързване.

Стрелец

За вас септември ще бъде месец, в който ще решите какво си струва да запазите в любовта, какво трябва да подобрите или от какво да се откажете. Вашият приятелски кръг може да се окаже подкрепа без значение дали ще искате съвет или ще ви срещнат с нова и интересна личност. Здравият разум, а не емоциите са най-добрият ви съветник. Звездите ви съветват да не бързате с решенията, особено ако попаднете в конфликт с половинката си. Романтични възможности няма да липсват, затова се възползвайте, за да се сближите още повече.

Козирог

Месец септември определено не е най-подходящият за изясняване на любовни взаимоотношения. Възможни са недоразумения или напрежения, а за това ще бъде виновен Меркурий във Везни. Изчакайте до средата на месеца, когато Венера ще подобри енергията и ще отвори повече възможности пред вас. Слънцето, Нептун и Плутон също ще ви помогнат да направите желаните от вас промени в любовен план. Просто бъдете търпеливи, хубавото ви очаква.

Водолей

Вашата сила да съблазнявате е голяма, но понякога сте склонни да се изолирате, тъй като не се стремите да се обединявате. Може би семейната среда по някакъв начин влияе на любовния ви живот. Не давайте шанс на стреса да наруши любовната ви връзка или пък да намерите специален за вас човек, с когото да я създадете. Обвързаните не бива да прекаляват с изискванията си към партньора. Избягвайте отрицателни мисли и емоции., подарете си време само за вас, в което да споделяте и да се радвате на романтиката.

Риби

Някои аспекти от миналото ви причиняват повече разочарование, отколкото удовлетворение. Учете се от миналите си любовни истории, за да трансформирате настоящите и бъдещите. Ако сега започвате нови взаимоотношения, не бързайте. Дайте си време да опознаете другия, да видите как върви комуникацията помежду ви, дали е ясна, дали може да споделите вашите изисквания в любовта. Обвързаните Риби ще имат много добри възможности да надградят любовта си с любимия човек. Помислете какво ви се прави заедно, какво искате да си споделите, какъв е следващият етап на взаимоотношенията ви и го споделете един с друг.

източник: az-jenata.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.